ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρήτη: Τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάποδα στον ΒΟΑΚ - Έτσι γίνονται τα ατυχήματα

0

Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί ήδη 10 νεκρούς από την αρχή του χρόνου,οικογένειες έχουν ντυθεί στα μαύρα και δεκάδες άλλες καρδιοχτυπούν στα νοσοκομεία για να σωθούν οι δικοί τους άνθρωποι που τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα,οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στους δρόμους του νησιού μόνο εφησυχασμό δεν συνιστούν.

Αφορμή για το ρεπορτάζ, το βίντεο που έστειλε στο συνεργάτη του Ράδιο Κρήτη Γιάννη Λιονάκη από την εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στο Γάζι ένας οδηγός.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην αντίθετη κατεύθυνση, στις λωρίδες προς Ηράκλειο αλλά...πηγαίνει προς Ρέθυμνο.

Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το θανάσιμο λάθος που μπορεί να στοιχίσει ζωές πηγαίνοντας ανάποδα την εθνική.

Στο ίδιο βίντεο άλλος οδηγός ενός αγροτικού 4χ4 τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας ζιγκ-ζαγκ προσπέρασε το προπορευόμενο όχημα παράνομα από δεξιά αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή οδηγών και επιβατών.Έτσι σημειώνονται τα ατυχήματα.Τελικά μυαλό δεν βάζουμε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiannis.lionakis.37%2Fvideos%2F2571140472901219%2F&show_text=0&width=267
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ