ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συνηγορεί στο αίτημα του τμήματος Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου για εξάμηνη παράταση οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων

0

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών συνηγορεί στο αίτημα που διατύπωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης ζητώντας να ληφθεί απόφαση για παράταση κατά 6 μήνες όλων των Φορολογικών Υποχρεώσεων και Δηλώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο, καθώς και των Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων και Δηλώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο. Επίσης, των Τραπεζικών Υποχρεώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Το αίτημα διατυπώνεται με δεδομένες τις καταστροφές που έχουν υποστεί οι Νομοί Χανίων και Ρεθύμνου κι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κάθοδος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη στα Χανιά.

Μετά τις 4:30 το απόγευμα αναμένεται απόψε ο Υπουργός στα Χανιά. Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ