ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Τέρμα η φιγούρα - Oι πλούσιοι άνθρωποι επενδύουν περισσότερο στην εκπαίδευση και την υγεία

0

Ξεχάστε τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα λαμπερά κοσμήματα και τις ακριβές τσάντες. Οι πλούσιοι άνθρωποι δεν δίνουν πλέον έμφαση στα υλικά αγαθά, αλλά στην υγεία και την εκπαίδευση.

Τόσα χρόνια υπήρχε μια αντίληψη ότι όσα περισσότερα έχεις, τόσο περισσότερο πλούσιος είσαι και κατεπέκταση ευτυχισμένος.

Η ευτυχία για κάποιους ανθρώπους καθορίζεται από το ύψος του εισοδήματός τους.

Πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά ρολόγια, επώνυμες τσάντες και οτιδήποτε έχει να κάνει με υλικά αγαθά. Ναι, είναι αλήθεια πως ο υπερκαταναλωτισμός κυριαρχεί καθώς έχουμε συνδέσει την απόκτηση όλο και περισσότερων αγαθών με την ευχαρίστηση και την χαρά. Και η απόκτηση υλικών αγαθών είναι ένα σημάδι οικονομικής ευμάρειας.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι έρευνες οι πλούσιοι δεν έχουν την ανάγκη πλέον να δείχνουν την οικονομική τους κατάσταση μέσω υλικών πραγμάτων, αλλά δίνουν έμφαση στην υγεία και την εκπαίδευσή τους.

Η εμφάνιση του πλούτου δεν ισοδυναμεί πλέον με πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβές τσάντες και...φιγούρα. Αλλά έχοντας καλή φυσική κατάσταση και ανώτερο μορφωτικό επίπεδο.

Σε γενικές γραμμές, οι πλούσιοι έφηβοι είναι πιο υγιείς και έχουν ανώτερο μορφωτικό επίπεδο από τους φτωχούς εφήβους στον αναπτυγμένο κόσμο.

Οι φτωχότεροι έφηβοι είναι λιγότερο σωματικά δραστήριοι, έχουν μεγαλύτερο βάρος και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

Οπως διαβάζουμε στο business insider οι πλούσιοι άνθρωποι δίνουν έμφαση σε έναν πιο υγεινό τρόπο ζωής μέσω σωστής διατροφής, καθημερινής άσκησης και υιοθέτησης ενός υγιεινού lifestyle. Μαθαίνουν περισσότερες ξένες γλώσσες, πηγαίνουν στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και δίνουν βαρύτητα στην μόρφωσή τους.

Οι πλούσιοι προτιμούν τη μόρφωση από τη διασκέδαση και εστιάζουν στην υγεία τους και την καλή φυσική κατάσταση. Τα άτομα με υψηλότερο εισόδημα τείνουν να είναι πιο διακριτικοί στο φαίνεσθαι και πιο ουσιαστικοί στο είναι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ