ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική ήττα για το Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Στο κλειστό του Λαυρίου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα το Ρέθυμνο Cretan Kings, όπου σε φιλικό αγώνα απέναντι στο Λαύριο Aegan Cargo γνώρισε την ήττα με 67-63.

Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ένα πολύ δυνατό τεστ. Ο κόουτς Βαγγέλης Ζιάγκος και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό των αθλητών τους και να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες.

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας μας, ενώ έχει προγραμματίσει ακόμη μία φιλική αναμέτρηση. Το επόμενο Σάββατο (23/2) θα αγωνιστεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (17.00) απέναντι στο Περιστέρι.

ΖΙΑΓΚΟΣ: «ΔΙΠΛΟ ΟΦΕΛΟΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ»

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζιάγκος πραγματοποίησε δηλώσεις, τονίζοντας πως η διακοπή την ωφέλησε διπλά, ενώ σημείωσε πως στο επόμενο φιλικό θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμοι για την επανέναρξη της Betshop Basket League. «Η διακοπή είχε διπλό όφελος για την ομάδα. Είχαμε τον χρόνο να αποκαταστήσουμε μικροτραυματισμούς και να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια. Από την άλλη μεριά μας βοήθησε να ανασυνταχθούμε και να εστιάσουμε σε μικρά κομμάτια του παιχνιδιού που απαιτούσαν επιπλέον δουλειά και βελτίωση, χωρίς την πίεση της προετοιμασίας για τον επόμενο αντίπαλο.

Το φιλικό με το Λαύριο ήταν ένα δυνατό τεστ που σκοπό είχε κυρίως το να μας επαναφέρει σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης. Ακολουθεί ένα ακόμα πολύ δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εμφανιστούμε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ