ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκσυγχρονισμός εργαστηρίων του Τομέα Δομικών Έργων του 1ου ΕΠΑΛ/ΕΚ Ρεθύμνου

0

Μετά την αναβάθμιση των εργαστηριακών χώρων του Τομέα Δομικών Έργων του 1ου ΕΠΑΛ/ΕΚ Ρεθύμνου το 2015, ακολούθησε το 2016 η λειτουργία νέου χώρου  του "Εργαστηρίου Κτιριακών έργων" και από σήμερα λειτουργεί και νέος εργαστηριακός χώρος σχεδιασμού μέσω Η/Υ.

Επίσης, δεχτήκαμε μία δωρεά από τις εκδόσεις Δεδεμάδη, δύο τεύχη "Νέος Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος 2016" μετά από επιθυμία του συγγραφέα κ. Μαρσέλλου Νίκου, για την ανάπτυξη της τεχνικής βιβλιοθήκης του τομέα μας.

Οι μαθητές μας όμως δεν σταματούν ούτε εκεί. Μετά από πρόσκλησή μας ο κ. Μαρσέλλος Νίκος θα έρθει από την Αθήνα εγκαινιάζοντας έναν  νέο θεσμό με θέμα  Ημέρες Τεχνικής Εκπαίδευσης: «ΡΕΘΥΜΝΟ- ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΡΗΤΗΣ» - 1η Ημερίδα “Η ΤΕΕ αρωγός στην εφαρμογή των κανονισμών - ΚΤΣ-2016” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 9:30-14:00, στο Σπίτι του Πολιτισμού. Μέσω του θεσμού αυτού, θα διοργανώνονται κάθε χρόνο 1-2 επιμορφωτικές ημερίδες με τεχνικά θέματα και διακεκριμένου καλεσμένους, ανοιχτές στο κοινό.

 

Πλέον μετά από 5 χρόνια συλλογικών προσπαθειών, τα εργαστήρια "Κτιριακών έργων" και "Σχεδίου" μπορούν να στεγάσουν τα όνειρα, τις προσπάθειες για μία σύγχρονη και  άνετη μαθησιακή διαδικασία των μαθητών του Τομέα μας, παρέχοντας ένα προσομοιωμένο περιβάλλον εργασίας θέτοντας γερά θεμέλια στις γνώσεις των αποφοίτων μας για μία ομαλή είσοδο στη αγορά εργασίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η δημιουργικότητα των μαθητών μας θα συνεχίζει να κάνει τους χώρους μας πιο όμορφους και να αφήνει το κάθε παιδί το αποτύπωμα του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ