ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συμμετοχή του Δημάρχου Ρεθύμνης σε Διεθνές Φορουμ για το Νερό

0

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί  αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, προκειμένου να συμμετάσχει, με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, στις εργασίες του  Διεθνούς  Forum, το οποίο διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού.

Τη διεθνή αυτή συνάντηση επιστημόνων και εξειδικευμένων στη διαχείριση υδάτινου δυναμικού φορέων, συνδιοργανώνουν  το Κέντρο Ολοκληρωμένης και Διεπιστημονικής Διαχείρισης Υδατικών Πόρων (ΚΕΟΔΔΥΠ) σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ε.Υ.Α.,την Ε.ΥΔ.Α.Π., την Ε.Υ.Α.Θ. και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Forum  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κι έχει ως κεντρικό θέμα: «Πόσιμο νερό και αποχέτευση: Τα κοινά αγαθά στην υπηρεσία της κοινωνίας " (Sustainable Urban Water and Sanitation: Public Goods in the Service of Society).

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, θα κάνει εισήγηση στη συνεδρία με θέμα :  «Ενσωμάτωση των επιμέρους στόχων στο ευρύτερο πλαίσιο των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) στην τοπική διαχείριση των υδάτων, με αναφορά σε παραδείγματα από την Ελλάδα και άλλες χώρες της ΝΑΕ- βέλτιστες πρακτικές»  και θα λάβει μέρος σε στρογγυλά τραπέζια.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο  το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων και Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Αγριμάκης .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ