ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύσκεψη Δημάρχου Ρεθύμνης με Υπουργό Υγείας και Διευθυντές Σχολείων

0

Ευρεία συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα, την κα Μαυρομάτη Ελένη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και στελέχη της Υ.Π.Ε είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, που διεξήχθη παρουσία του Εντεταλμένου για θέματα Παιδείας Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Γεωργαλή και με τη συμμετοχή του Διευθυντή της Β’ θμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρκαντέ Γιάννη, κου Φωτεινάνη Γιώργου Διευθυντή και κου Λουλούδη Ηλία Υποδιευθυντή Πρότυπου Λυκείου Ρεθύμνης, κου Ραφτάκη Σπύρου / Διευθυντή Μουσικού Γυμνασίου και του κ. Πολυζώη Γιώργου / Δ/ντή Πειραματικού Γυμνασίου, συζητήθηκαν εκτενώς ο προγραμματισμός του Δήμου και οι παράμετροι της αναγκαίας ανέγερσης νέων σχολικών κτιρίων για τα Πειραματικά Σχολεία και για το Μουσικό Γυμνάσιο και ζητήθηκε η συνδρομή του κ. Ξανθού στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Ρεθύμνης για την επίτευξη αυτού του στόχου. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της απαιτούμενης χρηματοδότησης για τις απαραίτητες επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτιρίου του πρώην Κ.Ε.Γ.Ε. προκειμένου να λειτουργήσει ως Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Ο κ. Ξανθός ενημερώθηκε λεπτομερώς και από τους συμμετέχοντες Διευθυντές Σχολείων για τις υφιστάμενες ανάγκες στη σχολική στέγη και για τον επείγοντα χαρακτήρα τους και δεσμεύτηκε να στηρίξει τις κοινές προσπάθειες του Δήμου και των αρμόδιων υπηρεσιών του καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ευόδωσή τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ