Σταύρος Αρναουτάκης

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο 6ος Νικηφόρειος Δρόμος

     Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Νικηφόρειος Δρόμος. Πρόκειται για μια αθλητική δράση που διοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά, και τον ΕΟΣ Ρεθύμνου.

Ο 6ος Νικηφόρειος Δρόμος έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη σωματική και πνευματική υγεία των πολιτών και τη διαμόρφωση συνηθειών υγιούς τρόπου ζωής μέσα από την άσκηση. Ταυτόχρονα, μέσα από τον αθλητισμό αναδεικνύεται η πλούσια ενδοχώρα του Δήμου Ρεθύμνης, η ιστορικότητα και η φυσική ομορφιά του τόπου.

Το πρόγραμμα του 6ου Νικηφόρειου Δρόμου περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και ένα νέο αγώνισμα, το ατομικό δίαθλο 18χλμ. Πιο αναλυτικά, η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα Δρόμου απόστασης 22.400μ., αγώνα Δρόμου και Δυναμικό Βάδισμα 5.300μ., σκυταλοδρομία 2 Χ 11.200μ., παιδικό αγώνα  1.200μ., παιδικό αγώνα 2.000μ., ποδηλατοβόλτα 22.400μ., φυσιολατρική Περιπατητική Διαδρομή Βουνού και αγώνα διάθλου 18.000μ.(τρέξιμο-ποδηλασία-τρέξιμο).

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου www.rethymno.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο 2831055645.

Nova Professional Economy 23 euro!!!

Σχετικά άρθρα