ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αθηνά Ωνάση: Έτσι ξεπερνάει το διαζύγιό της – Η πλήρης αφοσίωσή της στην ιππασία

0

Αφιερωμένη και αφοσιωμένη πια στο ακριβό της άθλημα, την ιππασία, η Αθηνά Ωνάση εξακολουθεί να δίνει δυναμικό παρών στα παγκόσμια πρωταθλήματα ιππασίας, όπως στο Grand Prix της Ντόχα, στο Κατάρ, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του ένθετου Secret, η Αθηνά σιγά σιγά ξαναβρίσκει τα ενδιαφέροντα και την ισορροπία στη ζωή της, καθώς το διαζύγιο με τον Ντόντα ήταν κάτι που της στοίχισε.

Η ίδια μάλιστα κατάφερε να διακριθεί στους αγώνες που προηγήθηκαν σε Ιταλία, Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να φτάσει εδώ και λίγες ημέρες μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και να δοκιμαστεί μαζί τους στο Κατάρ. Πάντως, η Αθηνά, παρότι αποδείχθηκε ιδιαίτερα βελτιωμένη στις επιδόσεις της, δείγμα ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της, ωστόσο δεν εμφανίστηκε με… παρέα. Μοναδική συντροφιά της τα τέσσερα άλογά της. Αγωνίστηκε, όμως, μόνο με δύο, τα πιο αγαπημένα της, με τα οποία στο παρελθόν είχε κατακτήσει πολλές διακρίσεις.

Το Grand Prix της Ντόχα είναι μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του εμίρη του Κατάρ, Αλ Θανί, ο οποίος σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα είδε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων και την Αθηνά Ωνάση.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ