ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

0

Έφυγε το πρωί της Τρίτης, 19 Μαρτίου, από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 88 ετών. "Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει" αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Ομίλου Υγεία.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο δεύτερος από τα αδέλφια και μαζί με τον Παύλο, δημιούργησαν την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ΒΙΑΝΕΞ, της οποίας κατείχε τη θέση του Προέδρου μετά την απώλεια του τελευταίου, πριν μερικούς μήνες.

Διετέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη, ενώ ήταν και για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μαζί με τον αδερφό του, Παύλο. Ανέλαβε την προεδρία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού από το 1999 έως το 2009. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την περίοδο 2008-09.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ