ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

"Τετράδια Μολυβια Αγάπη και Χρώματα"

0

Το Αναστάσιμο μήνυμα θα το μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ολοκληρώθηκε η Δράση του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΗΦΗ.

Η δράση αυτή στόχο είχε να ευαισθητοποιησει τα παιδιά και μεσα απο τη Διαγενεακη Σύνδεση να περάσει το μήνυμά του" τότες και μη μπλιο" όπως χαρακτηριστικά ειπε ο ηλικιωμένος μας Αναφαιρομενος στην "γερμανοκατοχη"... που σημαίνει "αυτό που έγινε τοτε να μην ξανασυμβεί ποτέ"

Μίλησαν για τον πόλεμο & τα δεινά του, για την προσφυγιά, και πως όλοι είμαστε εν δυναμη πρόσφυγες!!!!!

Για την Αλληλεγγύη & το Αναστασιμο μήνυμα της Αγάπης!!!!!

Μάζεψαν τα παιδιά & στελνουν στα παιδιά σχολικά είδη & ήταν πολύ γλυκό και συγκινητικό!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον υπευθηνο εκπαίδευσης απο πλευράς του Δήμου μας, Ευχαριστουμε τους δασκάλους τους γονείς & την τοπική κοινωνία που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα της Αγάπης!!!!!!

Ευχαριστουμε τους ηλικιωμένους μας για τις άπειρες ιστορίες που διηγήθηκαν στα παιδιά μας, και τους μπόλιασαν το σπόρο της Αγάπης Αλληλεγγύης της Συνύπαρξης & της Συνεργασίας!!!!!!!

Με όσα μάζεψαν και μας έφεραν & μπόλικη Αγάπη ζεστασιά, & κέρασμα τα κουλουράκια που έφτιαξαν & τους στέλνουν με πολλές ευχές για Καλό Πάσχα!!!!

Φεύγουμε για το Κέντρο Στέγασης Προσφύγων στη Μαλακάσα για να τα παραδώσουμε, και να μεταφέρουμε όσα σπουδαία ζήσαμε αυτές τις μέρες που ναι ήταν... Άγιες.....γιατί κάπως έτσι εγω αντιλαμβάνομαι την Αγιοσυνη!!!!!!!

Καλό Πάσχα!!!!!

υ.γ.

Σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΗΦΗ Δ. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ.

- Γυμνάσιο Λυκειο Πάνορμου

- Δημοτικο Σχολειο Αγγελιανων

- 1ον Δημοτικο Σχολειο Περάματος

- 2ον Δημοτικό Σχολείο Περάματος

- Νηπιαγωγείο Αγυιας

- Νηπιαγωγειο Απλαδιανων

- Νηπιαγωγειο Μπαλίου

- Ομάδες απο το 17ο κυνήγι θησαυρού Δ. Μυλοπιταμου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ