ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Είναι 58 ετών, οικοδόμος στη Νέα Υόρκη και μιμείται απίστευτα τον Τραμπ

0

Ένας εργάτης στη Νέα Υόρκη που μιμείται εξαιρετικά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει τραβήξει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τον Thomas Mundy, 58 ετών, από το Long Beach της Νέας Υόρκης, τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Twitter και που τον δείχνει να μιμείται άριστα τη φωνή του Τραμπ. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια views μέσα σε μόνο μία εβδομάδα.

"Έχω και άλλα βίντεο που είναι 20 φορές πιο αστεία από αυτό, άπλα πρέπει κάποιος με πολλούς followers να το κοινοποίησε και γι'αυτό να έγινε Viral", δήλωσε ο Mundy στη Daily Mail το Σάββατο.

Ο πρώην κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός σε τοπικό σταθμό και νυν οικοδόμος ανέφερε ότι μιμείται διασημότητες από όταν ήταν νέος, αλλά ξεκίνησε να τα καταγράφει σε βίντεο το 2016, όταν ο Τραμπ κέρδισε τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

"Η ομοιότητά μου με τον Τραμπ και η ικανότητά μου να τον μιμούμαι έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους. Από τη μία βγάζω αρκετά χρήματα σε πάρτι, γάμους και άλλες εκδηλώσεις όπου με καλούν να κάνω σόου, άλλα από την άλλη όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό όλοι με κοιτάνε περίεργα", αποκάλυψε.

"Το 2017, ταξίδεψα με τη γυναίκα μου στην Ιταλία. Όλοι με κοιτούσαν πολύ έντονα. Πίστευαν πως έβλεπαν τον Τραμπ!".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ