ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η ΕΛ.ΑΣ εύχεται Καλό Πάσχα με ένα βίντεο: "Μην τρέχουτε"

0

Με μια διαφορετική προσέγγιση, πρωτότυπη, σύγχρονη, αλλά και με στοιχεία από την παλιά όμορφη Ελλάδα, η ομάδα επικοινωνίας της Αστυνομίας εύχεται Καλό Πάσχα στους πολίτες, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι αυτό περνάει μέσα από την συνετή οδήγηση και την οδική ασφάλεια, που είναι και το αντικείμενο της φετινής εξόρμησης της ΕΛ.ΑΣ για τις γιορτές.

Πρόκειται για ένα βιντεάκι μόλις 1,45 λεπτών, ένα σκετς που πρωταγωνιστούν απλοί άνθρωποι- ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ- το οποίο δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας, που εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια προβάλλει με κάθε τρόπο με σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι η ασφάλεια κυρίως στους δρόμους, δεν είναι ζήτημα τιμωρίας και καταστολής, αλλά πρωτίστως μιας άλλης αντίληψης και συνεργασίας.

Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, γυρίστηκε στην Καρυά Αργολίδας, (το γνωστό «Κολοκοτρωνίτσι» της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς»). Ήδη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, (Facebook, Twitter, YouTube) και στο site της Αστυνομίας.

Από την ερχόμενη Πέμπτη, αποσπάσματα του βίντεο θα προβληθούν και στις τηλεοράσεις, με άδεια που έχει εκδοθεί από το ΕΣΡ, καθώς θα αποτελέσουν το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα.

ekriti.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ