ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε η Δράση που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα ΚΗΦΗ.

0

Την Παρασκευή 19 Απρίλη, παραδώσαμε στις Εγκατάστασης Στέγασης Προσφύγων  Μαλακάσας & τον υπεύθυνο εκπαίδευσης  κ. Κ. Καλέμη, 40 κιβώτια με είδη σχολικής & προσχολικής ηλικίας.

Τα φέραμε από την Κρήτη μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, ενώ καταφθάνουν καθημερινά στο ταχυδρομείο της Μαλακάσας κούτες  των ΚΗΦΗ από

 υπόλοιπη Ελλάδα!!!!!

Στα πλαίσια της Δράσης αυτής παραδόθηκαν κιβώτια με σχολικά είδη από το Κηφη της Χιου, στην  "Κιβωτό του Κόσμου".!!!!!!!!

Επίσης το ΚΗΦΗ του  Μετσόβου παρέδωσε ποσότητα σχολικών ειδών στις Εγκαταστάσεις Στέγασης Προσφύγων  στον Κατσικα Ιωαννίνων!!!!!

Νιώθουμε ότι ο Χριστός Αναστήθηκε λίγο νωρίτερα φέτο γιαυτα  που είναι "Παιδιά ενός κατώτερου Θεού"!!!!

Νιώθουμε ότι μεταφέραμε το "Αναστασιμο Μήνυμα της Αγάπης"!!!!!

Νιώθουμε ότι συμβάλλουμε στο να δώσουμε στα παιδιά που συνομιλήσαμε μαζί τους, τόσο εμείς, αλλά κυρίως οι ηλικιωμένοι μας το μήνυμα της Συνύπαρξης, της Αποδοχής, της Αγάπης της Αλληλεγγύης, αλλά και το πιο ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, απο τους ανθρώπους που έζησαν τον πόλεμο στην πιο τρυφερή τους ηλικία,&το επικοινωνησαν τόσο όμορφα στα παιδιά μας!!!!!

Τους ευχαριστούμε γιαυτό το σπουδαίο αντιπολεμικό μήνυμα, που μας έδωσαν, στην Κρητική ντοπιολαλιά, "Τότες και μη μπλιο" (αυτό που έγινε τότε να μη γίνει ποτέ ξανά) "

ΚΑΛΌ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ