ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας

0

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνης παρευρέθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο 4Ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, κατόπιν προσκλήσεως, στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας και πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης και βιωματικό σεμινάριο στους μαθητές της Α’ και Β’ τάξης, με θέμα «Έμφυλες ταυτότητες και Έμφυλες Διακρίσεις».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Απόστολο Κουγιτάκη, την ομάδα «ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρεθύμνου και στον κ. Θανάση Παπαθανασίου για την εθελοντική προσφορά τους και την καθοριστική συμβολή τους στην εκδήλωση – αφιέρωμα για την γυναίκα, με τίτλο «Μια πεταλούδα είναι η ζωή», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνης.

Επίσης, στον κ. Τιμόθεο Βροντάκη για την πολύτιμη προσφορά του στην υποστήριξη της εκδήλωσης στην κάλυψη του ήχου και του φωτισμού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ