ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Θλίψη για τον Στέλιο που έφυγε σε τροχαίο

0

Μουδιασμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης, στην Ασή Γωνιά, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας νεαρός άντρας 27 ετών και να τραυματιστούν δύο ακόμη.

Για τον άτυχο Στέλιο η μοίρα είχε άσχημα σχέδια και ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι χθες βράδυ, σε διακλάδωση προς το χωριό Ασή Γωνιά.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Το ενδιαφέρον στρέφεται και στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου εκεί όπου νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες , 60 και 61 ετών, οι οποίοι και επέβαιναν στο έτερο αυτοκίνητο.

«Ο ένας εξ αυτών, είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. Ο δεύτερος εισήχθη σε πρώτη φάση στην χειρουργική κλινική και πλέον νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση», ανέφερε στο neakriti ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Φριαγκιαδάκης.

Σε κάθε περίπτωση η Κρήτη θρηνεί ένα ακόμη άτομο στον βωμό την ασφάλτου ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 18 από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα.

Πέρυσι από αρχές του χρόνου και μέχρι τα τέλη Απριλίου, οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης είχαν φθάσει τους 17.

Πλέον ενόψει και Πάσχα, ευχή όλων οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους, εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης, να είναι πολύ προσεκτικοί να τηρούν πιστά τον ΚΟΚ και μην προβαίνουν σε ενέργειες οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για άλλα άτομα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ