ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

0

Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων θα βρεθούν οι εννέα νεαροι συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση των εννέα κατηγορουμένων για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη, με καταγωγή από την Κρήτη. ο οποίος φέρεται να βίωνε bullying από τους συμφοιτητές του.

Όλοι τους βαρύνονται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του 20χρονου τότε σπουδαστή, γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από τον θάνατό του.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου. Κανείς όμως από τους 9 κατηγορούμενους δεν είχε προσέλθει στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων.

Οι γονείς του Βαγγέλη όπως και η αδελφή του, ήταν παρόντες, με τραγική φιγούρα, τον πατέρα του, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από τον χαμό του γιου του…

Πριν από 4 χρόνια, ο φοιτητής της σχολής Ιωαννίνων του τμήματος Γαλακτοκομικής, Βαγγέλης Γιακουμάκης έχασε τη ζωή του. Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ήταν Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου του 2015 , όταν ο 20χρονος Βαγγέλης εξαφανίστηκε.

Η εξαφάνιση του Γιακουμάκη ανακαλύφθηκε από την μητέρα του η οποία τηλεφωνούσε στο κινητό του, αλλά δεν έπαιρνε απάντηση. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συμφοιτητές του μήπως ήξεραν που βρίσκεται. Την ίδια ημέρα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γιακουμάκη. Αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν μόνο στην ευρύτερη περιοχή της σχολής, αλλά αργότερα οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλη τη χώρα. 40 ημέρες μετά τις έρευνες, στις 15 Μαρτίου του 2015, εντοπίστηκε το πτώμα του Γιακούμακη, λίγα μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ