ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Στροφιλιζόμενες σκέψεις…

0

Μετά τον «τραυματισμό» μου για τη συγκρότηση ενός νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού στο πνεύμα του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, με όνομα «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», αποφάσισα να αποσυρθώ για «αποθεραπεία», αποδεσμεύοντας τους συνοδοιπόρους μου.

Μερικοί εντάχθηκαν σε άλλους δημοτικούς συνδυασμούς…με την ευχή μου. Και τούτο γιατί το πνεύμα της «ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ», της συνέχειας και της ανανέωσης, θεωρούσε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ για την προκοπή του δήμου κι όχι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχασε τον πόλεμο. Οι συνοδοιπόροι της, μπολιάζουν άλλους συνδυασμούς δίνοντας προστιθέμενη αξία στην ποιότητα τους.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχω δεχθεί αρκετές προτροπές να «εμπλακώ» κι εγώ στον δημοτικό εκλογικό αγώνα συμμετέχοντας σε κάποιον άλλο συνδυασμό…θεωρώντας ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα ήμουν χρήσιμος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν γνωρίζω εάν οι προτροπές ήταν προτροπές ευγενείας ή προτροπές καρδίας αλλά σίγουρα επιτάχυναν την «αποθεραπεία» μου.

Παρατηρώντας το διαμορφούμενο πολωτικό δημοτικό σκηνικό, που αντιστρατεύεται το πνεύμα του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ για τις απαιτούμενες συνεργασίες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, προβληματίστηκα πολλές φορές για το εάν θα έπρεπε να παραμείνω θεατής στην κερκίδα ή συμμέτοχος στον αγώνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ