ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά για το κύκλωμα κοκαΐνης – Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά

0

Αίσιο τέλος μπήκε στη δικαστική περιπέτεια που είχε η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρη Παππάς. Το πρωί της Δευτέρας, οι δυο τους κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Ο δικηγόρος τους, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την οριστική αθώωση της ηθοποιού και του γιου της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αθώοι κρίθηκαν επίσης και ο Θέμης Γεωργαντάς με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Ως προς τον Δημήτρη και τη Χριστίνα έχουμε το τέλος αυτής της περιπέτειας. Έχουμε ομόφωνα αθωωτική απόφαση και κλείνει αυτός ο κύκλος ο οποίος ήταν τόσο βασανιστικός για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχει ολοκληρωθεί η απόφαση για τους λοιπούς κατηγορουμένους. Και δεν αναφέρομαι ως προς τους μετόχους της εταιρείας, όπως είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, που και για αυτούς είναι ομόφωνα αθωωτική η απόφαση… Είναι μία στιγμή χαράς. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν εγκλωβιστεί σε μία απόφαση που πραγματικά δεν τους αφορούσε… Είναι το τέλος μία πραγματικά βασανιστικής διαδρομής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τρίτης, η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και φανερά συγκινημένη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση στην οποία ενεπλάκη άθελά της, πριν από δύο χρόνια. «Αισθάνομαι δικαιωμένη και το περίμενα. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά, άσχημα… Ήταν τα δύο πιο άσχημα χρόνια της ζωής μου. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα ήθελα να συμβεί… Ήμουν μια ζωντανή νεκρή… Έφτασα στα όρια της αυτοκτονίας, αλλά έκανα πίσω γιατί είχα το παιδί μου… Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και από εκείνον θα το βρουν αυτοί που με έμπλεξαν…», είπε μεταξύ άλλων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ