ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία και αποφάσισα να το ξανακάνω» λέει ο λοχαγός

0

«Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία»: σοκάρει η κυνική ομολογία του κρατούμενου Νίκου Μεταξά στην Κύπρο, του ανθρώπου που φέρεται να έχει δολοφονήσει τουλάχιστον τρία άτομα -δύο γυναίκες και την εξάχρονη κόρη του ενός θύματος.

Στην κατάθεσή του, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, ο άνθρωπος που έχει σοκάρει τόσο την κοινή γνώμη της Κύπρου όσο και τις Αρχές της χώρας, είπε πως αισθάνθηκε ωραία όταν δολοφόνησε την Marry Rose και έτσι αποφάσισε να το ξανακάνει…

Αυτός είναι ο λόγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες.

«Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι έπνιξε την Arian την ώρα που έκαναν σεξ.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα και άλλα πιθανά θύματά του εξετάζοντας εξονυχιστικά μια λίστα με γυναίκες από τις Φιλιππίνες, που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες.

Χθες, ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου και εγκρίθηκε αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτησή του. Να σημειωθεί πως ο 35χρονος λοχαγός τελεί υπό κράτηση από την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε να προσεγγίσει ακόμη μία κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ευρεία σύσκεψη στο αρχηγείο της αστυνομίας

Όπως γράφει η ιστοσελίδα offsite.com.cy, με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν νέες εντατικές έρευνες σε Ξυλιάτο και Μιτσέρο, με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί η σορός της 6χρονης αλλά και για τον εντοπισμό νέων θυμάτων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, οι ανακριτές της υπόθεσης κάνουν σκέψεις να χρησιμοποιήσουν τις έρευνες άντρες της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της 6χρονης.

Αναζητούν ειδικό για serial killer

Στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα στις έρευνες και παράλληλα να εξεταστούν παλιές υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων.

Την ίδια ώρα, από πλευράς της Αστυνομίας υπάρχουν σκέψεις για να συνδράμει στις έρευνες ειδικός για θέματα κατά συρροής δολοφόνων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ