ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Απέπλευσαν σήμερα από τη Μαρίνα Ρεθύμνου το SUPERFERRY II και το CHAMPION JET 2

0

Απέπλευσαν σήμερα 07-05-2019, από το ανατολικό τμήμα του λιμανιού μας (Μαρίνα Ρεθύμνου), τα παρακάτω πλοία :

  • Το Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY II της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES εκτελώντας το τακτικό του δρομολόγιο, με ώρα απόπλου από το λιμάνι μας 07:15 και εκτιμώμενη ώρα επιστροφής στις 21:30, εξυπηρετώντας πλέον των επιβατών και Φ/Γ και Ι/Χ οχήματα.

Σήμερα και το Σάββατο 11-05-2019, το δρομολόγιο περιλαμβάνει τα εξής λιμάνια : Ρέθυμνο-Σαντορίνη-Μύκονο.

Από Τρίτη 14-05-2019 και καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το δρομολόγιο διαμορφώνεται ως εξής : Ρέθυμνο-Σαντορίνη-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα, κάθε Τρίτη και Σάββατο με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι μας στις 07:15 και επιστροφή στο Ρέθυμνο 21:15.

  • Το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ CHAMPION JET 2 της εταιρείας SEA JET εκτελώντας το τακτικό του δρομολόγιο Ρέθυμνο-Σαντορίνη-΄Ιο-Νάξο-Μύκονο-Πάρο, με ώρα απόπλου από το λιμάνι μας 08:00 και εκτιμώμενη ώρα επιστροφής του στις 20:00, εξυπηρετώντας πλέον των επιβατών και Φ/Γ και Ι/Χ οχήματα.

Το παραπάνω δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Τρίτη και Σάββατο με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι μας στις 08:00 και ώρα επιστροφής του στις 21:30 των ίδιων ημερών, καθ΄ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

 Προ της αναχώρησης των πλοίων, εφαρμόσθηκαν πλήρως τα οριζόμενα στον Κώδικα ISPS και η επιβίβαση και ο απόπλους πραγματοποιήθηκαν χωρίς πρόβλημα και εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου.

Η δρομολόγηση των πλοίων αυτών προβλέπεται να προσφέρει πληθώρα επιλογών  στους κατοίκους της δυτικής Κρήτης ενώ ταυτόχρονα να αυξήσει σημαντικά τις επιλογές επίσκεψης της πόλης μας από περιηγητές – τουρίστες των νησιών.

Παράλληλα διερευνάται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρεθύμνου με Πειραιά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ