ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Εγκατάσταση και λειτουργία αυτόνομων προειδοποιητικών αναλάμποντων φανών σηματοδότησης

0

Για την βελτίωση του επίπεδου οδικής ασφάλειας του εθνικού δικτύου της Κρήτης με επιπλέον σήμανση πέραν της υφιστάμενης και στα πλαίσια του 12ου  Υποέργου: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΩΝ ΦΑΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΗΣ», προβλέπεται η τοποθέτηση προειδοποιητικών ιστών φωτεινής σηματοδότησης με αναλάμποντες φανούς στα πιο επικίνδυνα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου  .

Σε υλοποίηση των παραπάνω, ανακοινώνεται ότι από σήμερα Παρασκευή 29 Μάιου το συνεργείο συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης έχει εγκαταστήσει και παραδώσει σε λειτουργία προειδοποιητικούς (πορτοκαλί) αναλάμποντες φανούς σηματοδότησης έξω από το στρατόπεδο «ΥΠΟΛΓΟΥ (ΝΖ) ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ» επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης περιοχή Ξηρόκαμπος Ν. Ρεθύμνης. Στο σημείο αυτό έχουν τοποθετηθεί αυτόνομοι φανοί LED φωτεινής σηματοδότησης με φωτοβολταϊκό πάνελ.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα σήμανση, καθώς στα σημεία αυτά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος εξαιτίας των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσουν οι οδηγοί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ