ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε Ανώγεια και Σπήλι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

0

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας ΑνδρέαΞανθό, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΓιώργοΣταθάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΠαύλοΠολάκη,τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο ΜανώληΑυγενάκη και άλλα στελέχη, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί επισκέφτηκε τ’ Ανώγεια, όπου από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το Δημαρχείο για την υποδοχή.Μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην ακουστεί και η καθιερωμένη μαντινάδα – «υποδοχής»: «Πρώτη φορά πρωθυπουργός τετραετία κλείνει και ούτε περιθώρια των αλλονών αφήνει» είπε κάποιος από τους παρευρισκόμενους στον Πρωθυπουργό.Μαντινάδα αφιέρωσε στον κ. Τσίπρα και ο ΑριστείδηςΓιαλάφτης: «Είναι η μεγάλη η τιμή πρωθυπουργέ που κάνεις, να είσαι κι εσύ στα ιστορικά Ανώγεια και δεν χάνεις».

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανωγείων, ΜανώληΚαλλέργη και στη συνέχεια βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Μακάρι να σας υποδεχθούμε την επόμενη φορά και πάλι ως πρωθυπουργό», του ευχήθηκε ο δήμαρχος Ανωγείων που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις με τις γερμανικές αποζημιώσεις, λέγοντας του να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τα Ανώγεια, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο Σπήλι, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Στη συνέχεια συναντήθηκε στο δημαρχείο με το δήμαρχο Αγίου Βασιλείου ΓιάννηΤαταράκη, ο οποίος κρατώντας το έθιμο της κρητικής φιλοξενίας, είχε προετοιμάσει γεύμα για τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του, σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Σπήλι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ