ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σοκάρει η αυτοκτονία του Κρητικού στην Καλογρέζα: «Αν έχω ατύχημα, δολοφόνοι είναι…»

0

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» αναφορικά με την αυτοκτονία του 87χρονου Κρητικού στην Καλογρέζα Αττικής.

Μάλιστα, ο 87χρονος είχε, πρόσφατα, κερδίσει το ποσό των 900.000 ευρώ στο Τζόκερ.

Μετά το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, εξηγώντας τις αιτίες που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, σήμερα, το protothema.gr δημοσιεύει το εξώδικο που είχε στείλει η σύζυγος του 87χρονου στον ίδιο, αλλά και το δεύτερο σημείωμα του αυτόχειρα.

«Δολοφόνοι μου είναι αυτοί οι 4 και η γυναίκα μου»

Μάλιστα, στο δεύτερο αυτό ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο συνοδεύεται φωτογραφία του 87χρονου, ο ίδιος γράφει: «Αν μου τύχει ατύχημα, δολοφόνοι μου είναι οι... (σ.σ. κατονομάζει τα τέσσερα πρόσωπα που αναφέρει και στο γράμμα του) και η γυναίκα μου».

Τι αναφέρει το εξώδικο

Στις 30 Απριλίου η σύζυγος του 87χρονου αυτόχειρα έστειλε εξώδικο στον ηλικιωμένο άνδρα της, αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που συνέβη στις 24 Μαρτίου, όπου - όπως ισχυρίζεται - ο 87χρονος την έδιωξε από το σπίτι και της απαγόρευσε να επιστρέψει.

Υπενθυμίζεται ότι και στο πρώτο του σημείωμα ο 87χρονος έκανε λόγο για «4 δολοφόνους»: «Μου έκλεψαν το ΠΡΟΤΟ που κέρδισα και συνεχίζουν να μου κάνουν τη ζωή μαύρη (...). Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη Δικαιοσύνη. Τα γράμματά μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα (...). Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά, και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι», καταλήγει, βαθύτατα απογοητευμένος, ο 87χρονος αυτόχειρας.

Από εργοστασιάρχης… οδηγός ταξί

Σύμφωνα με τους γείτονες και τους ανθρώπους που γνώριζαν τον άντρα, περιγράφουν στο protothema.gr πως τα τελευταία 20 χρόνια, ο 87χρονος ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του στην Καλογρέζα. Οι δυο τους ζούσαν λιτά καθώς η σύνταξη του 87χρονου ήταν το μοναδικό εισόδημα που εισέπρατταν.

Στις 20 Μαρτίου ο συνταξιούχους παίζει ένα ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και κερδίζει περίπου 900.000 ευρώ. Η τύχη επιτέλους του χαμογέλασε, ωστόσο δυο μήνες αργότερα το τυχερό δελτίο είναι η αφορμή που θα οδηγήσει τον ηλικιωμένο στο απονενοημένο διάβημα.

Η ζωή τους ξεκινάει 20 χρόνια πριν... Ο άτυχος άντρας, εργοστασιάρχης τότε, αποκτά δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα. Ωστόσο χωρίζει και αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την τότε υπάλληλο του εργοστασίου του. Μένουν μαζί για 20 χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα η ζωή του θα αλλάξει: κλείνει το εργοστάσιο και εργάζεται πλεον ως οδηγός ταξί. Αργότερα βγαίνει στη σύνταξη και ζουν με οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα βιώνει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα καθώς η 46χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η 20η Μαρτίου γίνεται η αρχή του τέλους. Η σύζυγος του παίρνει το τυχερό δελτίο από τον 87χρονο και το δίνει στην κόρη της. Έκτοτε εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος λέγεται ότι της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ