ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αναβάλλεται επ' αόριστον το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold

0

Όπως είναι γνωστό, διάφορα προβλήματα που συνάντησαν στα δείγματα της συσκευής διάφοροι reviewers ανάγκασαν την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία να αναβάλλει την κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της, του Samsung Galaxy Fold, που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου.

Μετά την ανακοίνωση της αναβολής, υποτίθεται ότι η εταιρεία θα ανακοίνωνε μία νέα ημερομηνία για το λανσάρισμα της συσκευής στην αγορά μόλις αντιμετώπιζε τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν και αξιολογούσε την κατάσταση, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε ότι η κυκλοφορία της συσκευής αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Η Samsung απέστειλε email σε όσους είχαν προ-παραγγείλει το Galaxy Fold, λέγοντας πως «έχει κάνει πρόοδο» με την ενίσχυση της συσκευής στα σημεία που κρίθηκε απαραίτητο από τις πρώτες δοκιμές και πως αν και δεν μπορεί αυτή την ώρα να τους επιβεβαιώσει την ημερομηνία αποστολής της συσκευής τους, υπόσχεται να τους ενημερώσει σχετικά για το ζήτημα «μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Μέχρι το τέλος του μήνα (31 Μαΐου), όλες οι προ-παραγγελίες θα ακυρωθούν, εκτός και αν οι πελάτες ζητήσουν το αντίθετο ή η εταιρεία τελικώς καταφέρει να τους αποστείλει το Galaxy Fold νωρίτερα (κάτι που πιθανότατα δεν πρόκειται να συμβεί). Όσοι προ-παράγγειλαν το Galaxy Fold, μπορούν να προχωρήσουν στην ακύρωση της παραγγελίας τους πριν την αποστολή της συσκευής τους. Η εταιρεία επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να χρεώσει την πιστωτική τους κάρτα, εκτός και αν βεβαίως προχωρήσει πρώτα στην αποστολή της συσκευής. Όσοι βεβαίως το επιθυμούν, και έχουν την υπομονή, μπορούν να παραμείνουν «στην σειρά», χωρίς να ακυρώσουν το παραμικρό, και να περιμένουν τις εξελίξεις μετά τις 31 Μαΐου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ