ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποτελέσματα τελικών 10ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παλαίμαχων 8x8

0

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 10ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 που διοργάνωσε για ακόμα άλλη μια χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Μετά από τέσσερις συνολικά μήνες διάρκειας (είχε ξεκινήσει 11 Φεβρουαρίου) στο Στάδιο Ρεθύμνου(Σοχώρα) ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 το βράδυ το 10ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8. Οι τελικοί του πρωταθλήματος έγιναν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με ποδόσφαιρο, απονομές και «τρίτο ημίχρονο» που περιελάμβανε φαγητά, ποτά και αρκετά πειράγματα και αστεία μεταξύ των συμμετεχόντων. Το 10ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 κατά ομολογία των περισσοτέρων συμμετεχόντων αθλητών και εμπλεκομένων(διαιτητών, γιατρών κ,α) ήταν ίσως

το καλύτερο των προηγουμένων με τα λιγότερα προβλήματα και παραλήψεις.

Στο αγωνιστικό μέρος των τελικών είχαμε την διεξαγωγή του μικρού τελικού όπου είχε σαν ώρα έναρξης την 20:30 μεταξύ των ομάδων PLATANOS TOURS-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ με την ομάδα του PLATANOS TOURS να επικρατεί έναντι των αντιπάλων τους με σκορ 4-2 μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα με πολλές φάσεις από δυο πολύ καλές ομάδες. Στον μεγάλο τελικό με ώρα έναρξης 22:00 είχαμε επίσης μια πολύ συναρπαστική αναμέτρηση από εξίσου δυο πολύ καλές ομάδες και άξιες φιναλίστ του Πρωταθλήματος όπως και πέρυσι με την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ να επικρατεί με σκορ 4-1 των Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. Οι συνθέσεις των ομάδων σε μικρό και μεγάλο τελικό είχαν ως εξής:

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

PLATANOS TOURS-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 4-2

PLATANOS TOURS: Καψαλάκης Κ., Βουγιουκαλάκης Μ., Hebaj F., Δελήμπασης Χ., Σκερλός Λ., Τζανιδάκης Γ., Νησωτάκης Α., Σώτας Γ., Ανυφαντάκης Ν., Χόμπης Χ., Κλάδος Π., Χριστονάκης Μ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Μοράκης Α., Σταρράς Σ., Τσικνάκης Ν., Παπαδάκης Χ., Γεωργαλής Φ.,  Κουρμούλης Γ., Παπουτσιδάκης Κ., Αργυρόπουλος Α., Πετροπουλάκος Σ., Φανουργάκης Α., Καλαϊτζάκης Α., Παπαδάκης Ι.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ-Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουτρούλης Δ., Αλεξάκης Γ., Δασκαλάκης Ν., Δραμηλαράκης Μ., Κακλαμάνος Ε., Καραδάκης Α., Κλάδος Δ., Νικηφόρος Σ., Κοζανίδης Σ., Τριποδιανός Α., Κλάδος Δ., Πατράκης Γ., Ρίστα Ε.

Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Τσουκαλάς Ε., Φυρογένης Κ., Ροδινός Ε., Πετρογιαννάκης Ν., Παπαγιαννάκης Ε., Αρχοντάκης Ζ., Δρουδάκης Γ., Μπαραδάκης Ε., Μαθιουδάκης Σ., Κανακάκης Α., Μανωλούδης Ι., Κασωτάκης Γ., Koroveshi J.

Μια σημαντική στιγμή στην βραδιά των τελικών ήταν μετά το πέρας των αγώνων, η βράβευση του μεγαλύτερου σε ηλικία(55 ετών) συμμετέχοντα του πρωταθλήματος Κου Καψαλάκη Κωνσταντίνου που υπερασπίστηκε την εστία σαν τερματοφύλακας της ομάδος PLATANOS TOURS. Στους τελικούς παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στα θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος Κος Λαχνιδάκης Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Κος Χνάρης Τίτος καθώς και ο Γ. Γραμματέας Δασκαλομαρκάκης

Γεώργιος  ο εκπρόσωπος του συνδέσμου διαιτητών Ν. Ρεθύμνου Κος Σαρής Νικόλαος,

τα μέλη της επιτροπής του πρωταθλήματος Κοι Μανωλακάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης

Σπυρίδων, Παπαδομιχελάκης Ιωάννης και Μαραγκουδάκης Κωνσταντίνος όπου έκαναν και

τις απονομές στους βραβευθέντες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι την βραδιά των τελικών μετά το πέρας των βραβεύσεως είχαν την τύχη να γευθούν φαγητό από μπουφέ προσφορά των ομάδων και να «τσουγκρίσουν» τα ποτήρια τους ευχόμενοι και του χρόνου….

Τέλος το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η Συντονιστική Επιτροπή του πρωταθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν για την διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 10ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 και συγκεκριμένα: 1)Την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξη της 2)Τα σωματεία του τοπικού και τις διοικήσεις αυτών των γηπέδων που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες(Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ε. ΑΤΣΙΠ.-ΠΡΙΝΕ, και Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ 3) Το Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Ρεθύμνου, 4) Τους γιατρούς της διοργάνωσης  4)Το φωτογραφείο ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ, 5) Τις ομάδες Παλαιμάχων και τους ποδοσφαιριστές τους που συμμετείχαν και 6) Τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους για την προβολή και υποστήριξη του πρωταθλήματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ