ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση Γιάννη Ταταράκη μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019

0

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μας, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον ενωτικό συνδυασμό μας στις εκλογές τις 26ης Μαΐου.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου αλλάζει σελίδα. Αντικρίζει το μέλλον με μια νέα φιλοσοφία και αποτελεί Αυτοδιοικητικό πρότυπο αφού καταφέραμε να ενώσουμε ολόκληρη την τοπική κοινωνία στέλνοντας μήνυμα ομόνοιας, προοπτικής και ελπίδας.

Το εγχείρημά που εκφράστηκε από το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο μας εκφράζει τις προσδοκίες όλων των Δημοτών για την αναμόρφωση της Αυτοδιοίκησης μέσα από ένα σχήμα που ενσωματώνει κοινές αρχές, αξίες και οράματα χωρίς κομματικά στεγανά.

Η εμπιστοσύνη αυτή με την πρωτόγνωρη εκλογική επίδοση του 91,5% αποτελεί για εμάς ξεχωριστή τιμή και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα αλλά παράλληλα μας γεμίζει ευθύνες.

Για εμάς αυτή η εμπιστοσύνη είναι συμβόλαιο συνέπειας να εξακολουθούμε να υπηρετούμε όλους τους δημότες χωρίς διαχωρισμούς, με ήθος, με διαφάνεια, με δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που έδωσαν την εκλογική μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια  και βέβαια τους συνεργάτες μου γιατί όλα όσα προανέφερα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και καθημερινού αγώνα.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ