ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση Στήριξης στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

0

Στο πλαίσιο μιας συνεπούς στάσης για τη στήριξη αριστερών παρατάξεων και ενεργών πολιτών στο Δήμο Αγίου Βασιλείου και την ανάγκη ύπαρξης αντιπολίτευσης που θα ελέγχει , δηλώνω ότι στηρίζω το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πέρα από το πόσο συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά από την «περίεργη συμμαχία»  που διεκδικεί το  Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει συνοχή, συνέπεια και συνέχεια με συγκεκριμένες πολιτικές αρχές και θέσεις που τις υπερασπίζεται για δεκαετίες. Αυτές τις αρχές και θέσεις  οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, τις  έχουν υπηρετήσει ανιδιοτελώς από πολλά διαφορετικά μετερίζια.

Η ύπαρξη λοιπόν, ενός  ουσιαστικού αποτυπώματος  της Αριστεράς στην αυτοδιοίκηση με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί κρίνεται απόλυτα αναγκαία.

Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης  που είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 πάλεψα για έναν άλλο Δήμο.

Όμως οι υπόγειες διαδρομές και οι ανίερες συμμαχίες ακύρωσαν όλη αυτή την προσπάθεια, απαξιώνοντας  το δημοκρατικό κομμάτι της κοινωνίας (41,3%) που μας εμπιστεύθηκε να το εκπροσωπήσουμε.

Η θέση και η στάση μου είναι  είναι απόλυτα  πολιτική, έχοντας αποδείξει ότι δεν έχω την παραμικρή πολιτική φιλοδοξία για προσωπική «καριέρα» , αν και είχα όλες τις ευκαιρίες.

Είναι πολιτική στάση απέναντι στις απολίτικες μεθοδεύσεις, χωρίς κοινωνικό πρόσημο, χωρίς αριστερή λογική, που κυριάρχησαν εδώ και πολύ καιρό στην τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον «άριστο» υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ και η σύμπραξη με τις «δυνάμεις του χτες» δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και αναπάντητη στην κάλπη.

Με οδηγό την οικογενειακή μου παρακαταθήκη και την ιδεολογικοπολιτική μου ταυτότητα, συμπορεύομαι και στηρίζω το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» και τον  υποψήφιο Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου τον ΧΑΡΙΤΑΚΙ ΘΑΝΑΣΗ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ