ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εξιχνίαση εγκλήματος στη Σητεία: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας στην ΕΛ.ΑΣ.

0

Μετά από μία μεγάλη και καλά συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση ληστείας με θύμα μια 89χρονη γυναίκα στη Ζήρο Σητείας.

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και στη διάρκειά της η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισαν να επιτεθούν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που εξακολουθούσε να διατηρεί η 89χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, μετά την απομάκρυνση των δραστών από το βενζινάδικο ειδοποίησε τους συγγενείς της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αρχές που ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Την επομένη ημέρα, όμως, η 89χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας από συγγενείς της όπου και εξέπνευσε. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε η ηλικιωμένη πρατηριούχος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης από τους άνδρες του τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Έγιναν έρευνες σε οικίες στην περιοχή Καμινίων, Αγίας Τριάδας και Καταυλισμό και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια καλά «δεμένη» υπόθεση καθώς τα στοιχεία σε βάρος τους είναι πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των συλληφθέντων επισκέπτονταν συχνά την περιοχή και πουλούσε αγροτικά προϊόντα.

Το «ευχαριστώ» της οικογένεια στην ΕΛ.ΑΣ.

Τα ανίψια της 89χρονης γυναίκας μιλώντας στο cretapost δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους αστυνομικούς που όλο αυτό το διάστημα εργάζονταν αθόρυβα και μεθοδικά για να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε Τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην αστυνομία μας που εργάστηκε μεθοδικά κι αθόρυβα!! Από δω και πέρα έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ότι θα πράξει τα δέοντα για να τιμωρηθούν οι δράστες και να ησυχάσει η ψυχή της θείας μου. Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ