ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η πρώτη στην Κρήτη διεθνώς πιστοποιημένη εκπαίδευση στις Μικρο-Εκφράσεις προσώπου & τη Γλώσσα του Σώματος

0

Η επικοινωνία χωρίζεται σε λεκτική και μη λεκτική. Η μη λεκτική επικοινωνία συμπεριλαμβάνει τη γλώσσα του σώματος, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει και τις Μικρο- Εκφράσεις. Η ανάγνωση των Μικρο-Εκφράσεων είναι η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδος για να εξακριβώσει κάποιος την ψυχολογική κατάσταση του συνομιλητή.

Οι Μικρο-Εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια Μικρο-Έκφραση.

Στο Paul Ekman International, που μελετούμε την επιστήμη της εξαπάτησης, γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερη συνειδητή προσπάθεια για να κρύψει κανείς την αλήθεια από ότι για να την εκφράσει (θέλει δουλειά να μπορώ να δημιουργήσω μια ιστορία, να την διατηρήσω και να κάνω τον άλλον να μην μπορεί να δει πίσω από αυτή τι πραγματικά σκέφτομαι και αισθάνομαι). Επίσης, οι άνθρωποι που κρύβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους υπερ-ελέγχουν τη συμπεριφορά τους. Αυτή η έξτρα προσπάθεια αποκαλύπτεται από όποιον ξέρει να διαβάζει την συναισθηματική «διαρροή» (Micro-Expressions) στα πρόσωπα των άλλων.

Επίσης, ξέρουμε ότι υπάρχουν έξι κανάλια επικοινωνίας που εμφανίζουν τα συναισθήματα του ατόμου. Μια ένδειξη δεν είναι αρκετή από μόνη της για να μας δείξει τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν θα δούμε τη μύτη του Πινόκιο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι βλέπουμε και ακούμε ώστε να βγάζουμε αξιόπιστα, ενημερωμένα και έξυπνα συμπεράσματα για την απόκρισή μας.

Η γνώση και οι δεξιότητες αναγνώρισης των συναισθημάτων του άλλου μέσω των Μικρο-Εκφράσεων του Προσώπου και της Γλώσσας του Σώματος μας βοηθά τελικά:

- Να αναπτύξουμε πολύ υψηλή Συναισθηματική Νοημοσύνη

- Να αναπτύξουμε Ενσυναίσθηση

- Να αναγνωρίζουμε την εξαπάτηση / αλήθεια

- Να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Σε ποιους απευθύνεται:

- Θεραπευτές

- Ιατρούς

- Διοικητικά Στελέχη & Στελέχη Πωλήσεων

- Νομικούς

- Κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να αναπτύξει τις διαπροσωπικές του

δεξιότητες

Ο Εκπαιδευτής, Νίκος Φραγκιάς

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Behavioral Analyst, Profiler, Micro-Expressions Trainer και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το PEI και την Ακαδημία Emotional Intelligence σε Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection).

Είναι Master NLP Coach & Trainer NLP, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative Therapy & Clean Language.

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association) και Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP).

Ο Νίκος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Dynamic Equilibrium System LTD καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium System, ενώ έχει εργαστεί ως Διευθυντής του Kariera.gr Training & Development Centre.

Specifics

14 – 16 Ιουνίου, 10πμ – 6μμ

Κέντρο Νέων, Γερακάρη 24, Ρέθυμνο

Early bird έως 30.05.19 / Ειδικές τιμές για ομαδικές / συλλογικές εγγραφές

Πιστοποίηση από το Paul Ekman International

Επικοινωνία: 2831052800 / 6974845469

Μέθεξις Κοιν.Σ.Επ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ