ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Θερμή υποδοχή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου

0

Θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν αυτή την ώρα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, συζητά με τους πολίτες και γίνεται δέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους πολιτικούς φίλους του και τα κομματικά στελέχη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από την καρδιά της παλιάς πόλης,  έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες τονίζοντας πως η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται την ενότητα, την ασφάλεια και το μέλλον της χώρας, το οποίο θα είναι φωτεινό γιατί, όπως τόνισε, η Ν.Δ. έχει πρόγραμμα και σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε έκκληση στην δημοκρατική Κρήτη να στείλει πρώτη το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής της χώρας. Ζήτησε να γίνει η Κρήτη "γαλάζια" για την Ελλάδα και την Ευρώπη που θέλουν οι Έλληνες. "Να πούμε ένα μεγάλο όχι στους διχασμούς και να ενώσουμε τον λαό" Δήλωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frethemnosnews%2Fvideos%2F449682625781129%2F&show_text=0&width=560

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε στην παλιά πόλη απολαμβάνοντας τον καφέ του με φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ