ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα από την ομάδα διαχείρισης ακτοπλοϊκής σύνδεσης για το πλοίου Olympus

0

Η ομάδα μας (ΟΔΙΑΣ) αισθάνεται δικαιωμένη για τον ακούραστο αγώνα μέχρι σήμερα γιατί κράτησε ψηλά την σημαία  της  επιθυμίας  και του πάθους των συμπολιτών μας για την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση με τον Πειραιά.

Στις 7/6/2019 ξεκινάει  το παρθενικό του δρομολόγιο το πλοίο  OLYMPUS, διακόπτοντας έτσι την ακτοπλοϊκή απομόνωση του Ρεθύμνου με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Εγκρίθηκε λοιπόν σήμερα από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) το δρομολόγιο του πλοίου OLYMPUS της SEA SPEED FERRIES (πρώην ΕΛΛΗ-Τ) για Πειραιά, Μήλο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και επιστροφή και για όλο το έτος.

Το πλοίο θα ξεκινά το βράδυ στις 22.00΄από Πειραιά και θα φτάνει στις 03.00 στη Μήλο, στις 05.45 στην Σαντορίνη και στις 09.30 στο Ρέθυμνο.

Η αναχώρηση από το Ρέθυμνο θα γίνεται στις 18.30, θα φτάνει Σαντορίνη στις 21.30, Μήλο στις 01.00 και Πειραιά στις 06.00 το πρωί.

Επιθυμούμε και πρέπει να στηρίξουν οι Ρεθυμνιώτες την γραμμή γιατί   θα επαναφέρει το Ρέθυμνο στην λίστα των προορισμών ,θα βοηθήσει στην μετακίνησή των και  παράλληλα  θα γίνει η αρχή για κάποιο νέο ξεκίνημα μιας αυτόνομης Ρεθυμνιώτικής ακτοπλοϊκής εταιρίας.

Θέλουμε ν ευχαριστήσουμε τον πλοιοκτήτη του FB.OLYMPUS και τους συνεργάτες του για την απόφασή τους  και να ευχηθούμε καλά ταξίδια στο πλοίο στο προσωπικό και στους επιβάτες του.

Για την ΟΔΙΑΣ

Περπιράκης Κοσμάς

Πολοπετράκης Κώστας

Τσιχλάκης Στάυρος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ