ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκογιαννάκης : O Αρναουτάκης νικητής από την πρώτη Κυριακή

0

Στο γραφείο του περιφερειάρχη Κρήτης και εκ νέου υποψηφίου, Σταύρου Αρναουτάκη, βρέθηκε λίγο μετά τις 11 και μισή ο συνυποψήφιός του Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, που δείχνουν όπως είπε ότι ο κ. Αρναουτάκης θα είναι και πάλι περιφερειάρχης της Κρήτης, από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Με καταμετρημένο το 13,22% των εκλογικών τμημάτων, ο Σταύρος Αρναουτάκης, επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η ζωή μας» συγκεντρώνει ποσοστό 61,11%, ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» 26,68%. Ακολούθως η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη συγκεντρώνει 6,33%, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης επικεφαλής της παράταξης «Ξαστεριά, Ανατροπή στην Κρήτη» 2,12%, ο Γιάννης Πιαγκαλάκης επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Κρήτη» 1,90% και ο Γιώργος Σπυρόπουλος με την «Ελληνική Αυγή» 1,85%.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε: «Όπως όλα δείχνουν ο κ. Αρναουτάκης θα είναι ο νικητής από την πρώτη Κυριακή, πήγα να του δώσω τα συγχαρητήριά μου, ούτως ή άλλως νομίζω ότι ο κοινός αγώνας είναι για το καλό της Κρήτης. Έδωσα έναν έντιμο αγώνα πολύ δυναμικό, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στήριξε και να διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα. Η λογική είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της Κρήτης. Κάναμε ένα έντιμο αγώνα, άνισο για πολλούς, ήμουν το απόλυτο αουτσάιντερ, ξεκίνησα με πολύ χαμηλά ποσοστά, αλλά νομίζω ότι απέδειξα περίτρανα ότι όποιος παλεύει πολύ, μπορεί να φέρει αποτελέσματα που κάποιοι δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν. Πιστεύω στην ομάδα που είναι μαζί μου και μαζί θα συνεχίσουμε. Ο κρητικός λαός αποφάσισε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Αρναουτάκη και να πω ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο οι δύο προηγούμενες θητείες του, γιατί θα είμαστε εδώ για το καλό της Κρήτης, θα διεκδικούμε, θα πιέζουμε και νομίζω ότι τελικά αυτό θα είναι προς το συμφέρον της Κρήτης και των Κρητικών».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ