ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θωμάς Κρεβετζάκης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θωμάς Κρεβετζάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου στις 21/5/2019.

Στην δίωρη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον υποδιοικητή κ. Θεοδόση Χασάπη και συμμετέχοντες αξιωματικούς της Υπηρεσίας, αναπτύχθηκαν πολλά θέματα σχετικά όχι μόνο με την πόλη αλλά και με την ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Μεταξύ αυτών ήταν και η πρόταση του Συνδυασμού για το ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης και προειδοποίησης για θέματα πολιτικής προστασίας και ενημέρωσης των πολιτών από τον κ. Κώστα Λαγουβάρδο.

Από την πλευρά τους οι Πυροσβέστες αναφέρθηκαν στην ελλιπή –σχεδόν ανύπαρκτη-σχολική παιδεία για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, ο «πονοκέφαλος» των τραπεζοκαθισμάτων στην παλιά πόλη, τα ελλιπή προστατευτικά μέτρα των χώρων όπου στεγάζονται τα οχήματα, μηχανήματα και εργαλεία της Υπηρεσίας, την μη παροχή δημόσιου ή δημοτικού χώρου για τις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας με καταβολή υψηλού ενοικίου στην εταιρία όπου ανήκουν οι σημερινές, και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετείχαν στην επίσκεψη ήταν οι Ηλίας Σαμιώτης, Μανώλης Δρυγιαννάκης και Αχιλλέας Ζιμετάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ