ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Πάνος Καμμένος: Πήραμε δύναμη από την Κρήτη

0

Περιοδεία στην Κρήτη, εμόψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής, πραγματοποιεί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Ηράκλειο υπογράμμισε χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε ότι το Κίνημα μας ξεκίνησε από το Ηράκλειο. Πήραμε τη δύναμη μας από το μεγάλο νησί με τη δημοκρατική παράδοση".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του ανέφερε:

"Κλείνουμε την προεκλογική εκστρατεία και με λύπη μου διαπιστώνω οτι το τελευταίο που συζητήσαμε ήταν για την Ευρώπη. Η Ευρώπη έχει αλλάξει. Είμαστε ευρωσκεπτικιστες. Για εμάς δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ βορρά και νότου. Πιστεύουμε στην Ευρώπη του Κωνσταντίνου Καραμανλή".

Ο Πρόεδος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε ως τον "μεγαλύτερο ανθέλληνα τον κ. Βεμπερ" ενώ δήλωσε "περήφανος για το κυβερνητικό έργο".

Όπως επεσήμανε: "Προχώρησαν έργα, που είχαν βαλτώσει, όπως ο ΒΟΑΚ, χάρη στις ενέργειες του κ. Μαυραγανη, προκειμένου να σταματήσει ο βωμός αίματος"

Δήλωσε επίσης περήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του, ενώ τόνισε ότι "δεν θα υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας αν δεν ήμασταν εμείς".

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος ανέφερε:

"Διαβεβαιώνω τους Κρητικούς ότι θα παρέχουμε τις συνεργασίες που πρέπει, την ώρα που η Κύπρος απειλείται με έναν Αττίλα 3

Έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε τη γεωπολιτική Ένωση με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Η Κρήτη θα γίνει η μεγαλύτερη παραγωγός φυσικού αερίου στη Μεσόγειο, κάτι που σημάνει εξόφληση του χρέους. Πρώτα είναι η Ελλάδα, να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω, τη μείωση της ανεργίας".

Κατά τον ίδιο, το μεγαλύτερο σφάλμα του πρωθυπουργού ήταν το Μακεδονικό:

"Παρασύρθηκε από τον ολετήρα της κυβέρνησης, τον κ. Κοτζιά.

Πρόθεση μας να συνεννοηθούμε με μετριοπαθή στελέχη της ΝΔ όπως ο κ. Βουλγαράκης, ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μεϊμαράκης.

Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με εκπροσώπους της διαπλοκής όπως ο κ. Κόκκαλης. Είμαστε εδώ για την ενότητα του έθνους, που θα φέρει την ανάπτυξη.

Δεν υπάρχει περιθώριο για νέο διχασμό στη χώρα. Θα έχουμε άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών, η διαφορά των δύο κομμάτων είναι μικρή. Δεν ωφελεί κανέναν να συρθεί η χώρα σε μία μακρά προεκλογική περίοδο".

Όπως ανέφερε: "Το Τσίπρας -Καμμένος και το Μητσοτάκης -Καμμένος θα ήταν τουλάχιστον 1-1 στη Βουλή" ενώ τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός "θα πληρώσει ακριβά τη Συμφωνία των Πρεσπων, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα".

Για δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "έχω να πω αυτά που λένε και στα καφενεία: το παιδί δεν κάνει".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ