ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Περίπατος ή ... αναρρίχηση : Τα αποτελέσματα για τους νυν δημάρχους της Κρήτης !

0

Περίπατος ήταν για κάποιους από τους νυν δημάρχους η κούρσα των δημοτικών εκλογών την ίδια στιγμή που για κάποιους άλλους αποτέλεσε πεζοπορία σε ... δύσβατο μονοπάτι

Με βάση τα αποτελέσματα όπως διαμορφώνονται ως αυτή την ώρα κάποιοι έχουν κάθε δίκιο να χαμογελούν ενώ κάποιοι άλλοι να σκέπτονται ...

Στο δήμο Χανίων ο νυν δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας τερμάτισε πέμπτος στην κούρσα των δημοτικών εκλογών με τους συνυποψήφιους του Άρη Παπαδογιάννη και Σημανδηράκη Παναγιώτη να διεκδικούν το δήμο την επόμενη Κυριακή αλλά και τους Ευτύχη Δαμιανάκη και Γρηγόρη Αρχοντάκη να τον έχουν ξεπεράσει σε ποσοστά τερματίζοντας τρίτος και τέταρτος αντίστοιχα.

Τέταρτος τερμάτισε στον δήμο Σητείας ο νυν δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης με τους συνυποψηφίου του Γιώργο Ζερβάκη και Νίκο Κουρουπάκη να αναμετριούνται τη Β΄Κυριακή και τον Νίκο Καραμανωλάκη να τερματίζει τρίτος.

Ο Γιάννης Στεφανάκης ωστόσο έκανε ... βόλτα στο Οροπέδιο Λασιθίου συγκεντρώνοντας σαρωτικό ποσοστό έναντι του συνυποψηφίου του Κώστα Χαλκιαδάκη. Αντίστοιχο ήταν το αποτέλεσμα και στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων όπου ο Μανώλης Κοκοσάλης έκανε περίπατο με ποσοστό 88% στο 67% της ενσωμάτωσης.

Ο Βασίλης Λαμπρινός θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του δημάρχου Ηρακλείου τη Β' Κυριακή με αντίπαλο τον Γιάννη Κουράκη που προηγήθηκε σε ποσοστά κατά την πρώτη αναμέτρηση.

Στο δήμο Μαλεβιζίου ο νυν δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης θα κονταροχτυπηθεί με τον Μενέλαο Μποκέα.

Στο δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Ζαχαρίας Καλογεράκης διεκδικεί ξανά τη θέση του δημάρχου με αντίπαλο τον Μανώλη Φραγκάκη τη Β' Κυριακή.

Στο δήμο Χερσονήσου ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μαστοράκης θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Γιάννη Σέγκο που προηγήθηκε στα αποτελέσματα.

Στο δήμο Γόρτυνας ο Νίκος Σχοιναράκης θα αναμετρηθεί ξανά με τον Μιχάλη Κοκολάκη για τη θέση του δημάρχου τη Β' Κυριακή.

Στο δήμο Αγίου Νικολάου ο νυν δήμαρχος Αντώνης Ζερβός θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Κοκκίνη στον β' γύρο. Το ίδιο και ο Θεοδόσης Καλατζάκης στον δήμο Ιεράπετρας που θα αναμετρηθεί με τον Αντώνη Πετρά.

Στο δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου ο νυν δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης σάρωσε τα ποσοστά κερδίζοντας τον αντίπαλο του Αθανάσιο Χαριτάκι με μεγάλη διαφορά.

Η επόμενη μέρα των εκλογών "φώτισε" τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Παντελή Μουρτζανού που εκλέγεται ξανά δήμαρχος με ποσοστό 64% σε ενσωμάτωση αποτελεσματων 84,62%

Μάχη σώμα με σώμα αποτέλεσε η χτεσινή αναμέτρηση για τον νυν δήμαρχο Ανωγείων Μανώλη Καλλέργη που θα κονταροχτυπηθεί την επόμενη Κυριακή με τον συνυποψήφιο του Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Άνετα επικράτησε στο δήμο Μυλοποτάμου ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κόκκινος που συγκεντρώνει ποσοστό 62,97% στο 92% της ενσωμάτωσης.

Με το Θοδωρή Νίνο καλείται να αναμετρηθεί ο Γιώργος Μαρινάκης στο δήμο Ρεθύμνου που δεν κατάφερε να κερδίσει την κούρσα από την Α' Κυριακή.

Στο δεύτερο γύρο πάει και ο νυν δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης με αντίπαλο τον Σταμάτη Σγουράκη.

Στη Γαύδο η νυν δήμαρχος Ευαγγελία Καλλινίκου παραδίδει τη θέση της στην συνυποψήφια της Μανωλία Στεφανάκη καθώς ηττήθηκε στην κούρσα της Α' Κυριακής.

Στο Δήμο Καντάνου Σελίνου ο Αντώνης Περάκης θα διατελέσει δήμαρχος για μία ακόμη θητεία!

Την ίδια στιγμή στο Δήμο Κισσάμου ο Θεόδωρος Σταθάκης παραδίδει τον δήμο στον συνυποψήφιο του Μυλωνάκη Γιώργο.

Παραμένει δήμαρχος στον Πλατανιά ο Γιάννης Μαλανδράκης που κατάφερε να επικρατήσει από τον α' γύρο των εκλογών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ