ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Ανώγεια

0

Με αφορμή της εκλογές της 26ης του Μάη το ΚΚΕ έκανε την προεκλογική του συγκέντρωση στα Ανώγεια.

Εκεί παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι με την ‘‘Λαϊκή Συσπείρωση’’, Νίκος Μανουσάκης και Μπάμπης Σταυρακάκης υποψήφιοι περιφερικοί σύμβουλοι, ο Στέλιος Σταυρακάκης υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων, ο Αντώνης Ρούλιος νυν δημοτικός σύμβουλος, όπου και καλωσόρισε τους χωριανούς του στο άνοιγμα της εκδήλωσης.  Στην συγκέντρωση ήταν οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης παραβρέθηκε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρωνίτης. Στο κάλεσμα του υποψήφιου για το δήμο, Στέλιου Σταυρακάκη στην συγκέντρωση υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους χωριανούς του.

Στην συγκέντρωση, οι ομιλητές τόνισαν ότι, η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι η ΕΕ δεν βελτιώνεται προς όφελος των λαών, δεν γίνεται φιλολαϊκή. Οι αλλαγές στην πολιτική της γίνονταν πάντα, όπως γίνονται και σήμερα, με γνώμονα τα στρατηγικά συμφέροντα του μεγάλο κεφαλαίου σε βάρος των λαών.

Τονίστηκε ακόμα ότι από αυτήν εδώ την πλατεία, πριν από 4,5χρόνια σας προειδοποιήσαμε για το τι θα ακολουθήσει με την εφαρμογή του νόμου Καλλικράτη που εξελίχτηκε σε Κλεισθένη, ώστε τελικά να συνεχιστεί μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στους δήμους και στις περιφέρειες.

Η επιβεβαίωση των θέσεών μας για πολλοστή φορά, να είναι αφορμή να στηριχτεί το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και να πέσουν τα ψηφοδέλτια της ‘‘Λαϊκή Συσπείρωσης’’ στις υπόλοιπες κάλπες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ