ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητές οι Κωστάκηδες στη Gillette Unileague!

0

Ήταν η πλέον φαντασμαγορική Πανελλήνια Τελική Φάση για το κορυφαίο φοιτητικό & σπουδαστικό πρωτάθλημα Gillette Unileague! Με αυτήν την εντύπωση από όλους τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους έκλεισε το πανηγυρικό τριήμερο 17-19 Μαΐου στην εγκατάσταση Calcetto του Ρεθύμνου. Εκεί, οι πρωταθλήτριες και κυπελλούχες ομάδες από δέκα πόλεις της ομάδας τα έδωσαν όλα για τον αντίστοιχο τίτλο, με τα παιχνίδια να κόβουν την ανάσα από πλευράς θεάματος.

Οι Αργοκαρούτες, Κυπελλούχοι Χανιών, ήταν οι μεγάλοι νικητές στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στους περσινούς κατόχους του τίτλου, All Star Κορδελιού (Θεσσαλονίκη) με 2-1. Το ματς ήταν εκπληκτικά αγωνιώδες από πλευράς εξέλιξης του σκορ και όλοι οι θεατές καταχειροκρότησαν τις δύο ομάδες.

Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, οι Κωστάκηδες (Αθήνα) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Ντούβλη κέρδισαν τους ΗΔΤ (Ρέθυμνο) με σκορ 3-1 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Πριν από την σέντρα του μεγάλο τελικού, ο Κώστας Κατσουράνης εκφώνησε έναν εξαιρετικό λόγο έμπνευσης για όλες και όλους, βασισμένος στις αρχές του αληθινού ποδοσφαίρου και ανακοίνωσε ότι θα στελεχώσει την Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, κατά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου 2019, το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη στο Ρέθυμνο!

Η ανακοίνωση αυτή έφερε αποθέωση από την πλευρά του κόσμου και όλες και όλοι περιμένουν πλέον να θαυμάσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης να τα δίνει και πάλι όλα με τη γαλανόλευκη στο στήθος.

Η οργανωτική επιτροπή βράβευσε επίσης τον πρώτο σκόρερ της Gillette Unileague, Κιάμο Γκίνη από την ομάδα Στρουμφίτες (Ηράκλειο) και τον MVP της τελικής φάσης, Δημήτρη Καραβίδα από την πρωταθλήτρια ομάδα των Κωστάκηδων.

Το σόου ήταν μοναδικό, με τις μαζορέτες να δίνουν έναν ακόμη πιο γιορτινό τόνο στη διοργάνωση, ενώ εντυπωσιακή ήταν η fan zone, όπου οι επισκέπτες έπαιζαν διαδραστικά παιχνίδια και κέρδιζαν δώρα-έκπληξη από τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης, τη Gillette και τον χρυσό χορηγό, το Old Spice!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ