ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη οι Travel Bloggers Greece

0

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες μέλη των Travel Bloggers Greece με σκοπό την προώθηση της περιοχής, σαν τουριστικός προορισμός στις αγορές του εξωτερικού.

Η ομάδα επισκέφτηκε την περιοχή του Γεωπάρκου Σητείας (φαράγγι του Ρίχτη, το Μινωικό Ανάκτορο Ζάκρου, το φαράγγι των Νεκρών, παραλίες στο Ξερόκαμπο- Άργιλος κ.α.), την νήσο Χρυσή, η οποία λόγω του φυσικού της κάλλους είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας τοπίων φυσικού κάλλους NATURA 2000 και ολοκλήρωσε την ξενάγηση της με την επίσκεψη στον Δήμο του Αγίου Νικολάου.

Η ομάδα των bloggers συμμετείχε σε γευσιγνωσία τοπικών γλυκών του γυναικείου Συνεταιρισμού της Ζάκρου, ξεναγήθηκε στην Σπιναλόγκα και σε φαράγγια της περιοχής, έκανε κατάδυση στον κόλπο του Μιραμπέλλου, συμμετείχαν σε περιήγηση με άλογα και φυσικά δοκίμασε τα ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα της Ανατολικής Κρήτης.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με την συνέργεια των τοπικών φορέων τουρισμού και όχι μόνο της Π. Ε. Λασιθίου, ειδικότερα ευχαριστούμε για την φιλοξενία τα ξενοδοχεία Sitia Beach City Resort, Terraminoika Villas, Miramare Resort και το Minos Beach Art Hotel, το Meraki, το ρακάδικο του Καμάρη, το Wyndham Grand Mirabello, το Καρνάγιο, το Amnesia και το Nostos για το απολαυστικό ταξίδι γεύσεων που προσέφεραν, τον Γυναικείο Συνεταιρισμό και το Digital Μουσείο Ζάκρου, τον Δήμο Ιεράπετρας και την Αντιδήμαρχο Μαρία Ρουμελιωτάκη, το Mediterranean Diving Center και τον Μιχάλη Βασιλάκη, Fourni Horses και τα μέλη της ΕΔΕΑΚ Παύλο Καπετανάκη και Γιάννη Δασκαλάκη που εξασφάλισαν την ασφαλή ξενάγηση της ομάδας στα φαράγγια της περιοχής. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κα Στέλλα Αϊλαμάκη για την μοναδική της φιλοξενία και την ένθερμη υποστήριξη της στην επιτυχή υλοποίηση του ταξιδιού.

Πολλές χιλιάδες followers στα social media (FB, Instagram, you tube, κ.α.) ήδη απολαμβάνουν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν οι bloggers με τις αναρτήσεις και τα stories τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα αναλυτικά άρθρα και εκτενής δημοσιεύσεις τους επόμενους μήνες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ