ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος

0

Στα γραφεία του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου βρέθηκε ο Θοδωρής Νίνος συζητώντας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου πραγματοποίησε την Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις». Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μια σειράς επαφών που αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τους άξονες, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ίδιου και της δημοτικής παράταξης πάνω σε ζητήματα κομβικής σημασία για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν  ζητήματα αναφορικά με τις αναγκαίες υποδομές, το κυκλοφοριακό, την τουριστική προβολή, καθώς και ζητήματα καθαριότητας. Συγκεκριμένα στο κομμάτι των υποδομών, από τη πλευρά των Ξενοδόχων, τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την αξιοποίηση και ανάδειξη εμβληματικών μνημείων, την υδροδότηση, τη διαχείριση των απορριμμάτων, το δίκτυο αποχέτευσης, τις ζώνες των 800 μέτρων και τα όρια των οικισμών, τη δημιουργία και συντήρηση των παιδικών χαρών, καθώς την αναγκαία ενίσχυση στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και των περιαστικών περιοχών.

Παράλληλα, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού ζητήματος, την αναμόρφωση των εισόδων της πόλης, τον φωτισμό, τις θέσεις στάθμευσης καθώς και μιας σειρά παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν άμεσα στην την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Από τη πλευρά του, ο Θοδωρής Νίνος ανέλυσε το σχεδιασμό της δημοτικής παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις» και τις προτεραιότητες που εντάσσονται σε ένα συνολικό σχεδιασμό για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς. Οι προτεραιότητες όπως παρουσιάστηκαν είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου του ανατολικού παραλιακού μετώπου, η ανάπλαση των περιοχών Σκαλέτα, Πλατανιά, Αδελιανού Κάμπου και Πηγιανού Κάμπου, η προστασία ακτών από διάβρωση, η κατασκευή των παιδικών χαρών καθώς και η αισθητική αναβάθμιση των εισόδων της πόλης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αγγελική Κούρο, Βασίλης Γαλερός, Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη, Γιώργος Βάλαρης, Γιώργος Γασπαράκης, Γιώργος Μυριοκεφαλιτάκης, Γιώργος Φανουργάκης, Ειρήνη Παπαδόσηφου, Ειρήνη Τσιχλάκη, Μάνος Παλαφούτης, Μανώλης Φουρφουλάκης, Μαρία Μαρκυδάκη Θωμαδάκη, Μιχάλης Βάμβουκας, Νίκος Δερεδάκης, Νίκος Ρεϊζάκης, Ντίνος Φραγκάκος, Πόπη Παπατζανή Δημητροπούλου, Στάυρος Μυλωνάς.

Φουρφουλάκης, Μαρία Μαρκυδάκη Θωμαδάκη, Μιχάλης Βάμβουκας, Νίκος Δερεδάκης, Νίκος Ρεϊζάκης, Ντίνος Φραγκάκος, Πόπη Παπατζανή Δημητροπούλου, Στάυρος Μυλωνάς

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ