ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» του Σταύρου Αρναουτάκη στο Ρέθυμνο

0

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» και υποψήφιος περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 το βράδυ στο Ωδείο Ρεθύμνου (αίθουσα Π.Πρεβελάκη).

Ο Σταύρος Αρναουτάκης κατά την ομιλία του θα κάνει έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας πενταετίας με έμφαση στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου.

Παράλληλα θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας». Ένα πρόγραμμα που έχει βασικό στόχο η Κρήτη να καταστεί μία περιφέρεια πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα θα περιγράψει τις πολιτικές εκείνες, τις δράσεις και τις προτεραιότητες, που θα καταστήσουν την Κρήτη μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης, ένα νησί φάρο βιωσιμότητας και αειφορίας, μία περιφέρεια πόλος έλξης,ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.

Νωρίτερα, στις 19.00 ο Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ρεθύμνου, θα κάνει περιοδεία στο κέντρο της πόλης όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους αλλά και επαγγελματίες της πόλης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ