ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοπικοί Τελικοί Ρεθύμνου Πανελλήνιου Φοιτητικού πρωταθλήματος GILLETTE UNI-League

0

Μετά από 6 μήνες αγωνιστικής δράσης έγιναν οι τελικοί του Πανελλήνιου φοιτητικού πρωταθλήματος GILLETTEE UNI-league  για την τοπική φάση Ρεθύμνου του επισήμου πρωταθλήματος της SOCCA στην Ελλάδα. Μετά από μια φανταστική βραδιά και συναρπαστικά παιχνίδια αναδείχτηκαν οι πρωταθλητές και οι κυπελλούχοι που έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην τελική φάση, το προσεχές τριήμερο 17-19 Μαίου με όλους τους πρωταθλητές στο CALCETTO.

Στον τελικό κυπέλλου αγωνιστήκαν οι ομάδες ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ και ΕΑΡ. Νικήτρια και κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα  ΕΑΡ  με 11-6 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι.

Στον μικρό τελικό πρωταθλήματος νικήτρια ήταν η ομάδα  ASTON WEISS .Στον μεγάλο τελικό πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν οι ομάδες Η.Δ.Τ.-ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ.  Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, νικήτρια και πρωταθλήτρια Ρέθυμνου αναδείχτηκε η ομάδα Η.Δ.Τ. με 12-6.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ:  Η.Δ.Τ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ: ΠΑΡΟΥΖΑΝ

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ: ASTON WEISS

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ: ΕΑΡ

ΦΙΝΑΛΙΣΤ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ

MVP PLAYER ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΚΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (RAKILERS)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: ΜΗΝΑΣ ΜΑΥΡΗΣ (Η.Δ.Τ.)

Το τριήμερο  Παρασκευή 17/05 έως Κυριακή 19/05 θα γίνει η πανελλήνια τελική φάση στο ΡΕΘΥΜΝΟ στις εγκαταστάσεις του CALCETTO mini soccer. Σας περιμένουμε όλους για ένα φανταστικό τριήμερο, πλούσιο σε αγώνες και θέαμα. Συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από 10 πόλεις. Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώνεται η τελική φάση με ένα φαντασμαγορικό τελικό και πολλές εκλπήξεις!

Η ASA SPORTS CALCETTO ευχαριστεί θερμά τον κ. Παρασύρη Γιάννη αντι-περιφερειάρχη, υπεύθυνο για θέματα παιδείας και τον κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη, εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην βραδιά των τελικών και έκαναν και τις απονομές στις ομάδες. Επίσης, ευχαριστούμε τον δήμο Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος (Μάιος ‘19) αλλά και του Παγκόσμιου τον προσεχή Οκτώβριο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε επίσης, και τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης GILLETTE, OLD SPICE , ANEK LINES ΚΑΙ UMBRO.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο πρωτάθλημα του χρόνου και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η.Δ.Τ.: ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ., ΜΕΡΤΙΡΙ,ΣΗΦΑΚΗΣ,ΑΝΤΙΟΧΟΣ,ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ, ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ:ΠΟΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΟΥΔΗΣ , ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΑΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΤΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΛΗΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΟΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ.

ASTON WEISS: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ , ΠΛΟΥΜΠΗΣ , ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ, ΡΩΣΣΙΔΗΣ,ΤΖΕΟΜΠΑΝΟΥ,ΚΑΤΣΑΡΑΣ,

ΕΑΡ: ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ,ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΗΣ, ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΣΧΟΙΝΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΕΔΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ

ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΟΡΔΑΚΗΣ, ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ, ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΣ, ΔΕΛΗΜΗΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ