ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο αστέρι του κρητικού ποδοσφαίρου

0

Η μικτή Ρεθύμνου με την οποία αγωνίστηκε ο Γύπαρης βγήκε πρωταθλήτρια νικώντας 3-1 στον τελικό την μικτή Λασιθίου στην Ιεράπετρα, μετά από έναν παθιασμένο αγώνα   για την νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου. Το παιγνίδι  ήταν 1-1 μέχρι το 88 λεπτό όταν η μικτή Ρεθύμνου κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. Ο Νίκος Γύπαρης έχοντας ειδικευτεί σε αυτά τα κτυπήματα και διαθέτοντας μεγάλη τεχνική και ψυχραιμία  ανέλαβε να το κτυπήσει και με αριστοτεχνικό τρόπο  ανάγκασε τον τερματοφύλακα να μαζέψει την μπάλα από τα δίκτυα και όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει για αυτό το εντυπωσιακό γκόλ, ενώ  χάνοντας στις αγκαλιές των συμπαικτών του.  Ο  προπονητής κ. Μιχάλης Βουράκης με τους βοηθούς του να πανηγύρισαν  για αυτό το υπέροχο γκόλ που τους έφερνε κοντά στο τρόπαιο και εμψύχωνα τους παίκτες να συνεχίσουν δυναμικά πράγμα που τους δικαίωσε αφού  στα τελευταία  λεπτά η μικτή Ρεθύμνου σημείωσε άλλο ένα γκολ  και κατέκτησε επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κρήτης.   Ο  16χρονο; ποδοσφαιριστής της  μικτής Κ16 ΕΠΣΡ Ρεθυμνου, που προέρχεται από την Επισκοπή Νίκος Γύπαρης δέχτηκε με ικανοποίηση την πρόσκληση  από την Εθνική ομάδα Κ16 και θα συμμετέχει στις προπονήσεις που θα γίνουν στον Αγιο Κοσμά στις 22 Μάιου.

Το ταλέντο του νεαρού Ασηγωνιώτη σε συνδυασμό με επιμονή του, την σκληρή προπόνηση και   την μεθοδική   εργασία των προπονητών του δικαιώνεται ενώ  το μέλλον ανοίγεται λαμπρό μπροστά του.  Εκτός όμως των ανωτέρω ο Γύπαρης διαθέτει ένα σπάνιο χαρακτήρα αφού είναι μεγαλωμένος με αρχές σε μια πολύτεκνη οικογένεια έχοντας στο πλευρό του τους  σπουδαίους γονείς του Γιώργο και Εναθά και τα αγαπημένα αδέρφια του Παύλο , Ελευθερία και Στέλλα που νιώθουν περηφάνια  για ότι κάνει. .  Ένα πραγματικό διαμάντι που η λάμψη του άρχισε να ακτινοβολεί και είμαι σίγουρος ότι θα διαρκέσει για πολλά χρόνια διότι διαθέτει σπάνια προσόντα.

Πρόκειται για ένα αγαπημένο μου ανιψιό καθόσον η γυναίκα μου είναι αδερφή του πατέρα του και γι΄ αυτό του αφιερώνω την παρακάτω μαντινάδα και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.  Εκφράζω επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Μ. Βουράκη και σε όλη την ομάδα της μικτής Ρεθύμνου που μας έκαναν  υπερήφανους.

‘’ Πέτα ψηλά σαν αετός , καιρούς να μη φοβάσαι

   γιατί αστέρι ι ήσουνα και πάντοτε θε να΄ σαι.

 Περήφανη αισθάνεται η Ασηγωνιά για σένα

 γιατί ς περίσσια τον τιμάς τον  τόπο που σε γένα ‘’

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ