ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Το Ρέθυμνο ΑξίΖει Καλύτερες και Περισσότερες Υποδομές Αθλητισμού

0

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες της Τοπικής Κοινότητας είναι η προώθηση αλλά και  η ανάδειξη του πολιτισμού -  αθλητισμού, τομείς μέσα από τους οποίους  πετυχαίνουμε την ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας της  ζωής των δημοτών.

Ο αθλητισμός επιδρά ευεργετικά τόσο στη σωματική όσο και  στην πνευματική υγεία, όμως οι λιγοστές και πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις αδυνατούν να στηρίξουν το δικαίωμα μας στην άθληση. H απουσία συγκεκριμένων προδιαγραφών καθιστά τον αθλητισμό απαγορευτικό,  ειδικά για τους αθλητές  με  εξαιρετικές  ικανότητές  και ταλέντο.

Χρέος του Δήμου είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων με την ταυτόχρονη  αύξηση της  χρηματοδότησης για τη συντήρηση των υπαρχόντων αθλητικών υποδομών και τη δημιουργία νέων.

Μέσα σ αυτό το πλαίσιο ανάπτυξης του τομέα αθλητικών υποδομών πρέπει να ενταχθεί και η πρόσκληση ενδιαφέροντος για ενεργή συμμετοχή καθηγητών  φυσικής αγωγής σε στοχευμένες δράσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος θα βοηθήσει στην ώθηση  των νέων να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό από μικρή ηλικία, προωθώντας  αυτό  το νευραλγικό  τομέα του Αθλητισμού στην πόλη μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Χρυσής Ψυχαράκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ασχολήθηκα  από μικρή ηλικία με την κολύμβηση  και το water polo στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και στον Ν. Ο. Γλυφάδας, αποσπώντας πολλές διακρίσεις.

Σπούδασα στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδίκευση στην κολύμβηση. Απέκτησα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα (MSc) στο Sheffield University στην Αγγλία.

Εργάστηκα ως προπονήτρια κολύμβησης στον Ν. Ο. Ρεθύμνου για 20 χρόνια και είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, μέχρι και σήμερα

Είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου και εκλεγμένη στο Τοπικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την περίοδο 2014 - 2019.

Επίσης είμαι μέλος της Επιτροπής Κέντρου Νέων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρεθύμνου και Αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Γονέων και Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου.

Έχω αποκτήσει 2 γιούς, τον Γιώργο, φοιτητή Ιατρικής, και τον Βασίλη, μαθητή Γυμνασίου αθλητές ενόργανης και οι δύο, με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής  και υπεύθυνο του Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διεθνή Κριτή κ. Νίκο Προβιά.

Σήμερα είμαι και πάλι υποψήφια στην Κοινότητα Ρεθύμνου με το Συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» και το Θοδωρή Νίνο και το θεωρώ τιμή μου να μου δώσετε και πάλι την ευκαιρία να συνεχίσω να εργάζομαι για το Ρέθυμνο και να προσφέρω στα τοπικά ζητήματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ