ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2η θέση για τον Θεμιστοκλή Δακανάλη στον αγώνα Canal Challenge

0

Άλλη μια σπουδαία διάκριση καταγράφηκε για το Σκοπευτικό Όμιλο Ρεθύμνου  πριν από λίγες μέρες .Ο αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου Θεμιστοκλής Δακανάλης στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC level 3 με την ονομασία Canal Challenge  που διεξήχθη στην Κόρινθο από 19 -21 Απριλίου κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας την 2η θέση στο πιστόλι κατηγορίας classic έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. Η επιτυχία αυτή απόκτα ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αφού εκτός από τους διακεκριμένους Έλληνες σκοπευτές που συμμετείχαν ο αγώνας είχε και 34  διεθνής συμμετοχές από 12 χώρες μεταξύ των οποίων προερχόμενοι από κράτη με παράδοση στο αγώνισμα όπως η Ρωσία , η Τσεχία , η Αυστρία , το Ισραήλ , η Ισπανία κ.α .

Ο αγώνας που θεωρείται από τους σπουδαιότερους και από τους πιο ιστορικούς  του είδους του,  πραγματοποιήθηκε σε 2 ημέρες και 24 απαιτητικά στάδια στο αναβαθμισμένο και υποψήφιο για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σκοπευτήριο της Κορίνθου . Ο αθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Ρεθύμνου  Θεμιστοκλής Δακανάλης εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος καταφέρνοντας όχι μόνο να κατακτήσει την 2η θέση αλλά και υψηλά ποσοστά ( 89,49%). Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που καταφέρνει κάτι τέτοιο αφού θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής υπήρξε στο παρελθόν μέλος της Εθνικής Ομάδας πρακτικής σκοποβολής .

Τέλος να αναφέρουμε την ευχάριστη αλλά και συγκινητική στιγμή της απονομή που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας IPSC Vitaly Kryuchin.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ