ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Ξανθός: "Δημοσκοπικό κόλπο το προβάδισμα της Ν.Δ."

0

Ως "δημοσκοπικό κόλπο" χαρακτήρισε το διαφαινόμενο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος ήταν ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση που οργανώθηκε απόψε στην πλατεία του Μεγάρου της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Πλατεία Σοχώρας  με θέμα: «Για την Ελλάδα των πολλών – Για την Ευρώπη των λαών».

Ο κ. Ξανθός καλωσόρισε στην ομιλία του στο Ρέθυμνο τον κ. Μητσοτάκη, στέλνοντας του μήνυμα, ότι δεν θα τα καταφέρει, καθώς ο ίδιος θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μεγάλος νικητής των επικείμενων εκλογών, αφού, όπως υποστήριξε, τον τελευταίο καιρό έχει ανατραπεί το κλίμα υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής. Η κ. Λουτσιάνα Καστελίνα, Ιστορικό Στέλεχος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Ο κ. Σπύρος Δανέλλης, Βουλευτής Ηρακλείου. Ο κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης, Πολιτικός Μηχανικός, επικεφαλής ακτιβιστικής κίνησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Ο κ. Γιάννης Μουζάλας, Γιατρός, πρώην Υπουργός. Η κ. Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, Νομικός, Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Οι παραπάνω, όλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ήταν από νωρίς το μεσημέρι στο /Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησαν σειρά από επαφές με στελέχη του κόμματος αλλά και μαζικούς τοπικούς φορείς. Συμμετείχαν επίσης σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο, υπό τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ