ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Πιστοποίησης των Σπουδαστών Grant από την ΑCTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θες/κης.

0

Προσθέτοντας άλλο ένα ανταγωνιστικό πλεόνεκτημα στο Βιογραφικό τους.

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν οι δευτεροετείς σπουδαστές του ΙΙΕΚ GRANT τις εξετάσεις ACTA του Τεχνοβλαστού Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σηματοδοτώντας έτσι την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών τους στον τομέα που επέλεξαν.  Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του IIEK GRANT για τις ειδικότητες Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Hotel Management και F&B με τους σπουδαστές να σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις.

Οι σπουδαστές παράλληλα με το Κρατικό Δίπλωμα ΕΟΠΠΕΠ επιπέδου 5 λαμβάνουν και πιστοποίηση από την ACTA Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

H ACTA είναι διαπιστευμένος φορέας από το Εθνικό Σύστημα ΔιαπίστευσηςΕΣΥΔ. Η Πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος, καθώς το εν λόγω πρότυπο έχει διεθνή αναφορά, άρα και αναγνώριση στην αγορά εργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η GRANT αυτό το ακαδημαϊκό έτος  χωρίς να αποκλίνει από τον στόχο της, δηλαδή τη σύνδεση της αγοράς εργασίας με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση πέτυχε πάνω από 98% απορρόφηση των σπουδαστών στην αγορά εργασίας σε επαγγελματικές θέσεις στον τομέα τους και εισήγαγε δύο νέες ειδικότητες, Στέλεχος τουριστικού γραφείου και Στέλεχος Sales and Marketing.

Οι μαθητές που ολοκλήρωσαν το πρώτο έτος σπουδών στη GRANT έχουν εξασφαλίσει για αυτή τη σεζόν 100% αμειβόμενη πρακτική σε ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις έχοντας έτσι την ευκαιρία να εξασκήσουν όλα όσα έμαθαν στη σχολή τους και να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο ώστε με την ολοκλήρωση των σπουδών τους να είναι πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου.

Η κα Κατερίνα Κορνελάκη – Οικονομάκη, Διευθύντρια Σπουδών του ΙΙΕΚ GRANT ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες για την υποστήριξη τους, τους σπουδαστές για την επιλογή τους, τις οικογένειες τους για την εμπιστοσύνη τους, την άξια ομάδα των εισηγητών για το άρτιο εκπαιδευτικό τους έργο, τα ξενοδοχεία και τους διευθυντές τους που άνοιξαν τις πόρτες τους για πρακτική άσκηση στους σπουδαστές μας και τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ACTA για τη διαφανή διαδικασία πιστοποίησης των σπουδαστών.

Η διοίκηση και η ομάδα της GRANT εύχεται μια άριστη τουριστική σεζόν σε όλους τους σπουδαστές, συνεργάτες και μέλη GRANT και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με στόχο πάντα την αρτιότητα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ