ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο Κρητικός σύντεκνος της πριγκίπισσας Σαρλήν!

0

Συντέκνισσα… με έναν Κρητικό έγινε η πριγκίπισσα Σαρλήν του Μονακό, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες για τη βάφτιση του μικρού Λεωνίδα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς τον συζυγο της για να βαφτίσει τον γιό του Χρήστου Φωτάκη,ο οποίος είναι προπονητής της αλλά και ιδιοκτήτης του Elite fitness MC στο Μονακό που γυμνάζει κορυφαίους οδηγούς της Formula 1.

Αμέσως μετά την βάπτιση

Η βάφτιση έγινε σε παραθαλάσιο κτήμα, μέσα σε μια ονειρική ατμόσφαιρα ενώ η πριγκίπισσα φορούσε σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ένα μεταξωτό βραδυνό φόρεμα από την τελευταία συλλογή του ελβετικού οικου Akris.

Τελευταία ο Χανιώτης, που θεωρείται κορυφαίος γυμναστής, ξεκίνησε συνεργασία με τον Έλληνα διάσημο τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος από δω και πέρα θα φροντίζει για την φυσική κατάσταση του.

Ο Χρήστος Φωτάκης γεννήθηκε το 1980 στα Χανιά. Ο πατέρας του πολιτικός μηχανικός και η μητέρα στις τουριστικές επιχειρήσεις, δεν είχαν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Επαιξε ποδόσφαιρο- στην μικτή Χανίων αρχικά, στη συνέχεια στον αθλητικό σύλλογο «Ελευθέριος Βενιζέλος»- με διακρίσεις ως πανελληνιονίκης, στην Εθνική ομάδα αργότερα.

Σπούδασε Sports Science και Sports Psycology στο Πανεπιστήμιο UCLA στην Καλιφόρνια ενώ είναι επαγγελματίας Sport Performance Spesialist από το 2004.

Ως personal trainer γνώρισε όπως είχε πεί σε παλαιότερη του συνέντευξη στο Down Town τον Κέβιν Κόστνερ, τον Ρόμπι Γουίλιαμς και τον πρίγκιπα Αλβέρτο. “Είναι απλοί άνθρωποι-ανάφερε- όλοι αυτοί, δεν το παίζουν κάτι σημαντικότερο από εμάς και μάλιστα- επειδή καταλαβαίνουν ότι εμείς είμαστε επαγγελματίες σε αυτό που κάνουμε- μας δείχνουν εμπιστοσύνη.

Δεν γκρινιάζουν. Ο κάθε ένας έχει τα κουμπιά του. Ο Αλβέρτος, για παράδειγμα, ήθελε πάντα να κάνουμε γυμναστική στους κήπους του παλατιού».

Ο Χρήστος Φωτάκης κατοικεί πλέον μόνιμα με την οικογένεια του στο Μονακό. Συνεργαζεται με κορυφαίους οδηγούς Felipe Massa, αλλά και των Andreas Mikkelsen/Thierry Neuville που ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Ο ίδιος ήταν αθλητής στίβου αλλά και παίκτης ραγκμπι.

«Η τελευταία μου ομάδα -είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξη του στο oneman.gr για το ξεκίνημα του-όταν έπαιζα ράγκμπι, είχε έδρα στη Νίκαια. Βλέποντας πως λόγω ηλικίας, η καριέρα μου ως αθλητής δεν είχε πολύ μέλλον, σκέφτηκα πως είχε έρθει η ώρα να αρχίσω να ασχολούμαι με αυτό που είχα σπουδάσει.

Είχαμε κάποιους σπόνσορες, σημαντικές εταιρείες, εκπρόσωποι των οποίων μου ζήτησαν να τους γυμνάσω. Έτσι βρέθηκα στο Μονακό και ξεκίνησα το Elite Fitness MC».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ