ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Περιφερειακές εκλογές Κρήτης: Προσήχθη μια Δικαστική αντιπρόσωπος στην Σητεία

0

Σε δύο εκλογικά τμήματα σε Χανιά και Λασίθι έχει «κολλήσει» η οριστικοποίηση των σταυρών των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.

Χωρίς την ολοκληρωτική καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων και στα 1339 εκλογικά κέντρα δεν μπορούν να κατακυρωθούν τα οριστικά αποτελέσματα για τις Περιφερειακές εκλογές.

Η διαδικασία αυτή έχει «κολλήσει» σε δύο εκλογικά κέντρα, για τα οποία δεν έχουν περαστεί στο σύστημα καταγραφής των αποτελεσμάτων οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι.

Πρόκειται για το 161ο εκλογικό τμήμα Σούδας στα Χανιά και το 131ο εκλογικό τμήμα της Σητείας.

Ειδικά για το δεύτερο, όπως γράφει η anatolh.com, συνέβη κάτι το πρωτόγνωρο , όπως δήλωσε ο Γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου κ. Εμμ. Γουλιδάκης.

Ενώ η δικαστική αντιπρόσωπος παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο, επιχείρησε μεν να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων, όμως για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που επιβάλλεται.

Αφού αναζητήθηκε από τον Έφορο των Εκλογών στο Νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως εδόθη εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία για την περίπτωσή της. Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ