ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Διπλή τραγωδία σε χωριό του Ρεθύμνου

0

 

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας  46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου, στο σπίτι του στο Λατζιμά Ρεθύμνου, ενώ δίπλα του βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν τις συνθήκες τραυματισμού του αδερφού του, ο οποίος νοσηλεύεται – εκτός κινδύνου – στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι, δηλώνοντας ο ίδιος πως αυτοτραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κόψει ένα λάστιχο.

Το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, είναι αν τα δυο περιστατικά τελικά έχουν σχέση μεταξύ τους κι αν τελικά οι φήμες που κυκλοφορούν στην ευρύτερη περιοχή για καυγά που προηγήθηκε μεταξύ των δύο αδελφών πριν τον τραυματισμό του 44χρονου είναι αληθινές.

Στο ίδιο σενάριο μάλιστα αναφέρεται ότι όταν ο 46χρονος που φέρεται να χτύπησε με μαχαίρι το 44χρονο αδερφό του, συνειδητοποίησε τί ακριβώς έγινε, επέστρεψε στο σπίτι του και στρέφοντας στον εαυτό του ένα όπλο, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ